1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

8 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Son derece yaratıcı bir kişiliğe sahip olduğunuzu kanıtladığınız gibi, yeni teşvikler kabul etmeye ve onları somutlaştırmaya hazır olduğunuzu da gösterdiniz. Yenilikler ve değişiklikler yapma gereği duyuyorsunuz. Sizi aşan işlere kalkışarak aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni almış olduğunuz bir kararın size kazandıracağı imkanların bolluğunu gördünüz. Ancak bu işin maddi yönünü ve size sonunda sağlayacağı çıkarı öylesine önemsiyorsunuz ki esas değerini göremiyorsunuz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sizi duygusal yönden etkileyen bir mesele ile karşı karşıyasınız. Niyetinize sevecen ve neşeyle bakıyorsunuz. İçiniden gelen ses size bir uyarı göstermiyorsa, korkacak bir şey yok demektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Güvenilir davranmalısınız. Bu demektir ki; güven telkin edin ve böylece başkalarının güvenini kazanın. İdeallerinizi savunun ve inançlarınızı, manevi gücünüzü gösterin. Gerektiğinde, iyi örnek olup, ilginizi esirgemeyin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Niyetlerinize neşeyle yaklaşın. Anlayış ve sempati ile karşılanacaksınız. Kavga ve tatsızlıkların söz konusu olduğu durumlarda, barışı bulacak ve affedileceksiniz. İyi niyetli ve sıcak bir davranışa açık olun.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gerçekçilik anlayışınızı geliştirin ve disiplinli, sistematik bir biçimde hareket edin. Öncelikle projelerinize bir çeki düzen vermelisiniz ki, hareket çizginiz belli olsun.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi çılgın beklenti ve olmayacak ümitlere kaptırmamaya dikkat edin. Objektif görüş açınızı koruyarak, gerçekleşmesi mümkün olan şeylerde ısrarlı olun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Cesaretinizi toplayın ve çılgın bir hayal yolculuğuna çıkın. Hayalleriniz size ilham verecektir ama bu hayallerle kendinizi aldatmayın. Gerçek olmasını en çok arzuladığınız bir görüntüyü seçin ve bunu gerçekleştirmeye yönelin. İnsanların size kendiliğinden yardımcı olacaklarından şüpheniz olmasın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Uzun zamandır uğraştığınız bir olayı içinize sindirdiniz, huzuru buldunuz ve bu durumu uyum içinde devam ettirmek istiyorsunuz. Belki gerçekten asıl hedefinize ulaştınız. Bu dönemi güzel anılarla geride bırakıp, bu olaydan uzaklaşmanız gerekir

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Cesaretinizi, irede gücünüzü, gururunuzu ve gerektiğinde bir aslan gibi mücadele etmeye hazır olduğunuzu gösterin. Niyetinize neşe ve tutkuyla yaklaşın. Bu kez yenilmez olduğunuza inanın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gelecek planlarınızın gerçekleşmesinde önemli olan kişi ya da kişilerle karşılaşacağınızı göz önünde bulundurun. Çok sıcak karşılanacağınızdan ve size içtenlikle anlayış gösterileceğinden emin olun. Meseleye iyimser ve iyi niyetle bakın, hayal kırıklığına uğramayacağınızı göreceksiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Korkunun yolunda yürüyün. Korkunuz, amaçlarınızdan vazgeçmeniz anlamında bir işaret değil, aksine sizi doğrudan doğruya hedefinize ulaştıracak olan güvenilir bir rehberdir. Korkudan ürperecek olsanız bile, kaçmayın! Korkularınızın kaybolduğunu göreceksiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.