1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI
8 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK AĞIR YARALANDI

A+A-

Kumyalı-Ziyamet arasında direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, yoldan çıkıp bariyerlere çarptıktan soran takla atıp tarlaya uçtu. Kazada 8 yaşındaki Yusuf Güngör ağır yaralandı

  

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa-Karpaz Anayolu Kumyalı-Ziyamet köyü arasında dün saat 10:00 sıralarında meydana gelen kaza korkuttu. Bariyerlere çarparak zeytin tarlasına uçan araç sürücüsü 38 yaşındaki Emine Yıldızlı Güngör ile araçta yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Hatice Yıldızlı ve 14 yaşındaki Figen Güngör hafif yaralanırken, ayni araçta yolcu olarak bulunan 8 yaşındaki Yusuf Güngör ağır yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

 

Emine Yıldızlı Güngör, yönetimindeki JJ 695 plakalı araç ile Karpaz istikametinden Mağusa istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıkıp bariyerlere çarptıktan soran takla atarak zeytin ağaçlarının bulunduğu tarlaya uçtu. Kaza sonucu araç sürücüsü Emine Yıldızlı Güngör ile araçta yolcu olarak bulunan Hatice Yıldızlı ve Figen Güngör hafif, Yusuf Güngör ise ağır yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Emine Yıldızlı Güngör, Hatice Yıldızlı ve Figen Güngör Mağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alınırken, durumu ağır olan Yusuf Güngör ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HalkınSesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.