1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 80 KİŞİLİK BİR GRUP!
80 KİŞİLİK BİR GRUP!

80 KİŞİLİK BİR GRUP!

Bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi önünde çıkan ve daha sonrasında büyüyen kavgayla ilgili olarak Avukat Yunsal İlhan, açıklama yaptı;

A+A-

 

Bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde  duruşmaya çıkan inşaat firması olan Uçanok ve Hangünler’in davalarının net bir sonuca ulaşmayıp ertelenmesi sonucu iki taraf arasında kavgaya neden oldu.

k4-002.jpg

Alınan bilgilere göre,  Uçanok firmasının yandaşlarından olan 80 kişilik bir grup karşı tarafı mahkeme önünde darp etti.

Her hangi bir silahlı çatışmanın yaşanmadığı olayda, bölgede bulunan bir büfenin sandalyelerini alarak darp girişiminde bulunulduğu öğrenilen bilgiler arasında.

Avukat Yunsal İlhan’ın ofisinde silahlı çatışma çıktığı haberinin tamamen asılsız olduğu ortaya çıktı.

Avukat Yunsal İlhan, kavgada darp edilen müvekkilini korumak için ofisine alığını ve ofisde bulunan kan lekelerinin kavga esnasında yaralanan müvekkilline ait olduğunu belirtti. 

Basın mensuplarına ofisinde özel olarak açıklama yapan Avukat Yunsal İlhan; “yayınlanan haberlerin hiç bir gerçeklik payı yoktur. İşin gerçeği,  bugün mahkemede yargılaması yapılacak olan müvekkillerim mahkemede hazır oldular. Duruşmanın ertelenmesi ile müvekkillerin dışarı çıkması sonucunda , sayıları 80-100 arasında olan bir grup tarafından sopa, demir levye  ve bıçaklı saydırıya uğradılar. Bu kalabalık grubu Ali Uçanok Tarafından azmettirildiği bilgisini aldık.

Nihai bir bilgi değildir ancak davanın taraflarından biride Ali Uçanok’ tu ve o kalabalığın içerisinde onun adının da söylendiğini kulağımla duydum. 

Olayın bu şekilde büyümesi sonucunda müvekkilerimi koruyabilmek adına onları ofisime aldım. Bu kavgada aldıkları yaralardan dolayı ofisin içine onlardan akan kanlarla doldu. Ancak bir kısım medya tarafından bu durum oldukça farklı yansıtılmıştır. Polis yapacağı araştırma neticesinden azmettiricilerin olup olmadığını bulacaktır. Olayın meydana geldiği bölgede park halinde bulunan siyah BMW marka araç ciddi şekilde hasar gördü. Ancak bana veya aracıma her hangi bir zarar verilmemiştir. Herhangi bir silahlı çatışma meydana gelmedi, tek bir el ateş sesi bile duyulmadı. Bu söylem bir abartıdan ibarettir.Bu konuda polis yapacağı açıklamada detaylı bilgi verecektir.” Diyerek yaşanan durumu izah etti.

k2-009.jpg

Olay yerinde bulunan Çamlık Büfe işletmecisi her iki tarafında orada olduğunu, mahkeme esnasında içeri girdiklerini ve  mahkeme sonunda büyük bir grubun kavga ettiğini belirtti.  Park yerinde duran araca ciddi şekilde zarar verdiklerini söyleyen Çamlık Büfe İşletmecisi, kendi büfesinin de zarar gördüğünü, kavga esnasında birçok masa ve sandalyelerin kırıldığını ve bu zararın karşılanmasını istediğini dile getirdi.

k3-004.jpg

(MHA)

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.