1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 81 YAŞINDA YAPTIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ
81 YAŞINDA YAPTIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ

81 YAŞINDA YAPTIĞINA İNANAMAYACAKSINIZ

Pes dedirtti...

A+A-

"iftarda ÖLDÜRECEKTİM 'DUYULUR' DİYE VAZGEÇTİM" Erzurum'da eşini balta ile öldüren Ali Kahraman saat 17.30 sıralarında emniyete sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

 "iftarda ÖLDÜRECEKTİM 'DUYULUR' DİYE VAZGEÇTİM"

Erzurum'da eşini balta ile öldüren Ali Kahraman saat 17.30 sıralarında emniyete sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Ali Kahraman adliyeye götürülürken basın mensuplarının "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna, "Öldürdük ne bileyim. Oldu bir kere. İster pişman ol, ister olma" dedi.

Öte yandan bugün Sabah adliyeye bastonuyla gelen Ali Kahraman'ın, polis memurlarına karısını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Sahuru yaptıktan sonra eşinin yatak odasında, kendisinin de başka bir odada namaz kıldığını anlatan Kahraman, adliyedeki polislere "Niçin öldürdüğümü sormayın" dedi. Kanlı kıyafetlerini değiştikten sonra adliyeye gelerek teslim olan Ali Kahraman, "Birikmiş paralarım vardı. Onların hepsini harcattı. Beni çileden çıkardı. Elimde ne para kaldı, ne pul. 'Köye gidelim' diyorum kabul etmiyordu. İftarda öldürecektim sesi duyulur diye vazgeçtim. Sahura kalkdıktan sonra namaz kıldı. Daha sonra gidip uyandırdım ve 'Sen niye gelmek istemiyorsun' dedim. Balta ile kafasına defalarca vurdum" diye konuştu. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.