1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 8'in sırrı
8'in sırrı

8'in sırrı

8'in sırrı

A+A-

Kıvanç Tatlıtuğ yeni yaşını kutladıKıvanç Tatlıtuğ, önceki gece 32’nci yaşını kutladı. Sevgilisi Başak Dizer’in organize ettiği partide oyuncuyu, ünlü dostları da yalnız bırakmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni yaşını Asmalımescit’teki Soho Cecconi’s adlı mekânda kutladı. Sevgilisi Başak Dizer’in organize ettiği doğum günü partisi için mekân tamamen kapatıldı. Partiye aralarında Zeynep Beşerler-Emir İçgören, Yasemin-İzzet Özilhan, Sedef Avcı-Kuvanç Kasavalı, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Erdem, Berk Erçer ve Tanem Sivar’ın bulunduğu ünlü isimler katıldı.

4-096.jpg

Gecenin en ilginç ayrıntısı ise doğum günü pastasının ‘8’ şeklinde olmasıydı. “Ezel” dizisinde “8” karakteriyle izleyici karşısına çıkan Tatlıtuğ’un aynı zamanda uğurlu rakamı “8” olduğundan dolayı pasta da bu şekilde tasarlandı. Saatler 00:00 olduğunda pastasını üfleyen ünlü oyuncuyu ilk tebrik eden Başak Dizer oldu.

3-198.jpg

Yasemin Özilhan, derin yırtmaçlı mini elbisesiyle partinin en dikkat çekici isimlerinden oldu.

e0.jpg

HAKİM BEY ŞARKISINI SÖYLEDİ

Pastasını üfledikten sonra mikrofonu eline alan Tatlıtuğ, Mehmet Erdem’le ile birlikte “Hakim Bey” şarkısını söyledi. Gecede Barış Falay da bir şarkı söyledi. Parti sonu mekandan sevgilisi Başak Dizer ve arkadaşlarıyla VIP minibüsüyle binerek ayrılan Tatlıtuğ, geceye Osmanbey’deki Aztek adlı mekanda devam etti. Mekan girişinde soruları yanıtlayan Tatlıtuğ, “doğum gününüz nasıl geçti” sorusuna ”Eyvallah çok iyi geçti. Çok keyifliyli. Bütün dostlarım yanımdaydı, hepsine kucak dolu sevgiler“ diye yanıtladı.

c-004.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.