1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 9 AYLIK BEBEK CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI
9 AYLIK BEBEK CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

9 AYLIK BEBEK CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

9 aylık bebek cinayete teşebbüsten tutuklandı

A+A-

9 aylık bebek cinayete teşebbüsten tutuklandı

PAKİSTAN’ın Lahore kentinde yaşıtları henüz emeklemeye başlamışken 9 aylık bebek mahkemelerde adam öldürmeye teşebbüsten yargılanıyor.

Aile avukatı Irfan Sadiq yaptığı açıklamada, "Muhammed Musa adlı bebek, babası ve diğer aile üyeleri 1 Şubat tarihinde doğalgaz şirketi yetkililerine taş atmaları sebebiyle adam öldürmeye teşebbüsten yargılanıyor" dedi. Duruşmada Musa bebek ağlarken, dedesi Muhammed Yasin onu omuzlarına alıp susturmaya çalıştı. Dedesi, Musa bebeğe süt verirken bir yandan da mahkeme heyetinin sorularını yanıtladı. Birçok Pakistanlı, "Bu küçücük çocuk nasıl olurda böyle bir mahkeme dosyasında adı geçer. Bizim nasıl polislerimiz var böyle?" diyerek duruma tepki gösterdi. 
 
Aile avukatı Sadiq her ne kadar Musa bebeğin aileye verilecek cezadan muaf olmasını talep ettiyse de bu istek hemen kabul edilmeyip araştırmanın bitirilmesi için bekleneceği açıklandı. haber özellikle sosyal medyada yayıldı ve özellikle Avrupalılardan büyük tepkiler aldı. Pakistan’da suç işleme yaşı geçen sene 7’den 12’ye çıkarıldı ancak terör suçları bunların dışında bırakıldı. 
 
 
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.