1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ortaklaşa konularda yeniye yol açmalısınız. Bugün sizi endişelendiren konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Borç ve alacaklarınızla ilgili konularda finansal destek alabilirsiniz. Banka işleriniz için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. Bazı olaylar sizi değişim ve dönüşüme zorlayabilir. Sabırlı olun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün size düşmanlık yapanlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sizi gerginleştiren kontrol dışı olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gün. Bugün aniden gelen haberler yeni programlar yapmanızı gerektirdiğinden kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Çok hızlı düşünüp, hızlı karar alabilirsiniz. Sözleriniz fazla sert olması özellikle kardeş ve kuzenlerle aranızı bozabilir. Duygusal dünyanızdaki yeni gelişmeler sizi sakinleştirecektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi daha yaratıcı şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yeni işler için araştırma yapabilirsiniz. Ancak gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hizmet aldığınız kişilerle yapacağınız görüşmelerde değişiklikler olabilir. Detaylarda boğulmamaya bakın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları çözmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı defterleri kapamak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra değişim yaşayacağınız olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş hayatınızda eğitimle ilgili konular gündemde olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmeye bakın. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle plan yapmak size iyi gelecek. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konular ve zekanızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aile içinde yaşayacağınız gelişmeler bugün sizi olumsuz etkileyebilir. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Tepkinizi istediğiniz gibi ifade edememek, içten içe öfke patlamalarına yol açabilir. Sağlığınıza zarar vermemek için açık ve net ifadeler kullanmalısınız. Ay sonu yapacağınız seyahat size iyi gelecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün daha çok süregelen konuları bitirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kişisel konularınızda sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Yeni başlayacağınız konularda değişiklikler olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu konularla ilgili ön hazırlığınızı tamamlamanız için fırsat yakalamış olabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün tüm enerjiler sizin. Enerji patlaması yaşayabileceğiniz bir gündesin. Bugün her konuda mücadeleci davranabilir, korkusuzca risk alabilirsiniz. Yaşamınla ilgili konularda düşünmeden karar alabilirsiniz. Ama yine de tüm kararları tekrar tekrar düşünüp almalısınız. Sevdiklerinize karşı duygularınızı kontrol altında tutmaktan vazgeçmelisiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Son günlerde çalışma ortamında çok yorucu ve yoğun bir tempon içindesiniz. Maalesef işin gerilimi herkesi etkileyebilir, her an bir çatışma yaşanabilir. Beraber çalıştığınız kişilere ani tepki vermemeli, enerjinizi başka yerlere harcamalısınız. Bugünlerde yürüyüş yapmak sağlığınıza iyi gelecektir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Uzaklarla ilgili konular öne çıkabilir. Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çok kararlı ve enerjik bir gündesin. Fikirlerinizi yüksek sesle ve cesurca dile getirebilirsiniz. Bugün sürekli bir hareket halinde olabilir, ani yolculuklara çıkmanız gerekebilir. Yakın zamanda gerçekleştireceğiniz yolculuk yeni gelişmelere kapı açabilir. Alışverişlerinizde ölçüyü kaçırmamaya özen gösterin.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.