1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün Koç burcu kişileri kendilerini ifade etmekte zorlanıyor. Bu yüzden iletişim kopuklukları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirler. Ancak şansları yine yanlarında olacak. Gökyüzünün olumlu etkisi onlara güzel fırsatlar sunacak.

BOĞA: Rutin işlerinizle uğraşmak canınızı sıksa da işlerinizi bitirmeye çalışın sevgili Boğalar. Sevdiğiniz kişinin sevgi dolu tavırları sizi hiç olmadığı kadar iyi hissettirecek. Kendinize olan güveniniz artacak. Boğaların anaç yapısı bu duygusal ortamda daha da beslenecek.

İKİZLER: İkizler burcu üyeleri hafta son gününe mutlu giriyor. İstediklerinizi elde etmiş olabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte güzel vakit geçirebilir, eğleneceğiniz yerlere gidebilirsiniz. İş yorgunluğunuzu eğlenceli aktivitelerle atabilirsiniz.

YENGEÇ: Yengeçler niye bu kadar kırılgansınız? Bu hassas ve kırılgan yapınız iletişim sorunları yaşamanıza neden oluyor. Karşınıza çıkan fırsatları da sırf bu yüzden kaçırıyorsunuz. Ancak iş hayatınızdaki olumlu gelişmeler moralinizi arttırıyor ve verimli bir dönemde bulunuyorsunuz.

ASLAN: Bugün Aslanlar hobileriyle ilgilenecek, yapmaktan zevk aldıkları şeyleri yapacaklar. Diğer yandan uzaklardan alacakları bir haber onları biraz huzursuz etse de, planlarındaki olumlu gelişmeler keyiflerini yerine getirecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar maddi açıdan biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz bunu biliyoruz ancak harcamalarınızı da kısıtlamıyorsunuz. Dikkatli olun bizden söylemesi. İş hayatınızda da yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Değişimler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün, iş alanlarınızda sinirli davranmamaya ve başkalarının eline asabi davranışlarınız yüzünden koz vermemeye çalışın. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığı bu dönem fazla olabilir. Haklı olsanız dahi tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız.

AKREP: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında koşturmak yüzünden sinirli olabilirsiniz. İki taraf arasındaki dengeyi gün boyunca iyi kurmalısınız. Grupsal işleriniz yüzünden veya arkadaşlarınızın istekleri nedeniyle özel hayatınızda sorunlar çıkabilir.

YAY: Bugün, iş hayatınızdaki oluşumlar yüzünden ailenize ve sizi sevenlere karşı sabırsız, anlayışsız ve sinirli davranabilirsiniz. İki taraf arasındaki dengeyi sağlamak sizin elinizde! Acele etmemeye ve gereksiz fedakârlıklar üstlenmemeye özen göstermelisiniz.

OĞLAK: Zihinsel olarak biraz huzursuz olabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı daha anlayışlı, sabırlı ve özenli olmaya özen gösterin. Yakın çevre iletişiminizde anlayışlı yönlerinizle somut yanlarınız, gün içinde dalgalanmalar yaşamanıza neden olabilir.

KOVA: Bugün, alacak-verecek dengenizde bazı sorunlar oluşabilir. Ortaya çıkacak bir ödeme, para planlarınızda değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki dengesizlikler karşısında sinirlenebilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin.

BALIK: Alacağınız bazı kişisel kararlar, özel yaşantınızı ve ilişkilerinizi etkileyebilir. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız veya anlayışsız olmamaya özen göstermelisiniz. Kişisel konularda kararsız veya dağınık etkiler altında olabilirsiniz. Konsantrasyonunuz düşük.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.