1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. Duygusal konularda rahatlamalar olabilir. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz artabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz. Duygusal mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için bugün yorulabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Kendi duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Mücadele gerektiren konularda daha rahatsınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Bunları gündeminize koymakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı büyüme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda keyfinizi yerine getirecek konular gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde geleceğe dair yeni planlar yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişim yoluna gidebilirsiniz. Göz önünde olmak size iyi hissettirecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.