1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 9 EYLÜL İLKOKULU HALI SAHASI AÇILDI
9 EYLÜL İLKOKULU HALI SAHASI AÇILDI

9 EYLÜL İLKOKULU HALI SAHASI AÇILDI

9 Eylül İlkokulu halı sahası törenle açıldı.

A+A-

9 Eylül İlkokulu halı sahası törenle açıldı. Okul Aile birliği, Lefkoşa Türk Belediyesi, KTEV, Sivil savunma Teşkilat Başkanlığı ile bazı kurum, kuruluşların katkıları ile yapılan halı sahanın açılışına Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu da katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, tören Saygı Duruşu İstiklal Marşı ve okul korosunun seslendirdiği şarkılarla başladı. Daha sonra öğrenciler adına 5. Sınıf öğrencisi Fıratcan Çobanoğlu, Okul Müdürü Nidai Mesutoğlu, KTEV Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özgü, Okul Aile Birliği Başkanı Fikri Özgüvenli ve Milli Eğitim Bakanı Dr. Mustafa Arabacıoğlu törende birer konuşma yaptı.

Okul Müdürü Nidai Mesutoğlu konuşmasında bu projenin önceleri kendileri için bir hayal olduğunu ama bugün bu hayali gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yeni hayallerinin ise okula “Fen Laboratuarı” kazandırmak olduğunu ifade eden Mesutoğlu, bu hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaya başladıklarını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Dr. Mustafa Arabacıoğlu ise, projenin gerçekleştirilmesine katkı koyan herkese teşekkür ederek, bu sahanın yalnızca 9 Eylül İlkokulu öğrencilerine hizmet etmekle kalmayacağını tüm bölge gençliğine hizmet edeceğini belirtti.

Konuşmaların ardından halı sahanın yapımına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara plaketleri verildi.

Son olarak ise 9 Eylül İlkokulu Futbol Takımı bir gösteri maçı yaptı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.