1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 9 GENÇ GÖZALTINDA!
9 GENÇ GÖZALTINDA!

9 GENÇ GÖZALTINDA!

9 genç gözaltında;

A+A-

 

Gönyeli’de önceki akşam trafik meselesi yüzünden taşlarla ve sopalarla bir birine girerek bölgede korku dolu anlar yaşanmasına neden olan kişi gözaltına alındı. Polis olay yerinde tespit ettiği Bedirhan Atlahan, Hidayet Ahgün, Mevlüt Dal, Bilal Gönüllü, Selahattin Faruk Bozdağ, Zülhüf Karahuçal, Ayhan Doğan, Hüseyin Aslanoğlu ve İsmail Karadaş’ı tutukluluk talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

Zanlıların avukatı İbrahim Demirtaş, tutukluluk duruşmasında hazır bulundu.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 1’er gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.
Zanlıların bugün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Tecavüzkâr aletlerle suçüstü yakalandılar

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Döşemeci mahkemede verdiği ifadede zanlı Bedirhan Atlahan, Hidayet Ahgün, Mevlüt Dal, Bilal Gönüllü, Selahattin Faruk Bozdağ, Zülhüf Karahuçal, Ayhan Doğan, Hüseyin Aslanoğlu ve İsmail Karadaş’ın “Kanunsuz topluluk” ve “Tecavüzkâr alet taşıma” suçlamaları ile gözaltına alındığını anlattı.

Polis memuru İbrahim Döşemeci ismi geçen zanlıların önceki gece trafik meselesi yüzünden iki öğrenci gurup ararsında kavga çıktığını söyledi.

Döşemeci zanlıların tahta sopa, parke taşlar ve demir çubuklarla birbirlerine saldırdıklarını kaydetti.
Soruşturma memuru olay yerine giden polis ekiplerinin kavgaya karışanları tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlattıklarını ve 9 kişiyi olay yerinde tecavüzkâr aletlerle suçüstü yakaladıklarını belirtti.

Aranan kişiler var

Polis memuru İbrahim Döşemeci olaya karışan birçok kişinin henüz tespit edilmediğini ifade ederek, bölgede bulunan kamera kayıtlarının inceleme altına alındığını kaydetti. Döşemeci soruşturmanın devam edebilmesi için zanlıların 1’er gün daha poliste tutuklu kalması talebine bulundu.

Havadis
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.