1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İş hayatınızla ilgili planladığını olaylar her an gerçekleşebilir. Arkadaşlarınızla aranızda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Yaşam enerjiniz oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. İçiniz içinize sığmıyor. Yaşadıklarınız sizi mutlu etmeye devam edeceksiniz.

iKiZLER: İkizler bugün oldukça duygusal. Duygularınızı odak noktanız haline getirmeyin size zarar veriyor. Önemli başlangıçlardan kaçının.

YENGEÇ: İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler söz konusu. Yapacağınız anlaşmalar size büyük kazanç sağlayacak. Parasal sıkıntılarınız geride kalıyor.

ASLAN: İş hayatınızda karşılaşabileceğiniz sorunların kolaylıkla üstesinden geleceksiniz. Başarı size hiç de uzak değil. Biraz daha sabredip hayallerinizden vazgeçmeyin yeter.

BAŞAK: Bazı kişisel konularda harekete geçmenin tam vaktidir. Değişmek istiyorsunuz, yenilik istiyorsunuz.Ortaklaşa para alanlarınızda dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Bu günlerde biraz fevri davranıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmanızda yarar var. Ummadığınız anda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

AKREP: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

YAY: Maddi açıdan elinizin ferahlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz. Sevgiliniz veya aileniz bu konuda size yardımcı olmaya çalışıyor.

OĞLAK: Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu durum sizin içinde yeni başlangıçlar demek. Ailevi anlamda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

KOVA: Haklı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bu durum iyi olsa da bazen size sıkıntıya sokabilir. Daha ılımlı olmanızda fayda var.

BALIK: Kaygı ve korkularınızı bir yana bırakmalı ve sakin düşünmeye çalışmalısınız. Her şey sizin kontrolünüzde devam etmeyebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.