1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda, duygusal hassasiyet artabilir. İlişkilerinizde güven ihtiyacı duyabileceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Kendi içinize dönüp günü daha sakin geçirmek isteyebilirsiniz. Geleceğinize odaklanıp, düşünmek için kendinize yeni imkânlar yaratacağınız zamanlar var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün işler sakin ilerleyebilir, sabırlı olmakta fayda var. Yakın ilişkilerinizde daha yapıcısınız. İşinizle ilgili konularda daha sistemli düşünmeye yatkınsınız, bu durum işlerinizi daha da kolaylaştıracak. Kulağınıza gelebilecek olan dedikoduları, çevrenizdekileri fazla stres yapmayın. Duygularınızı daha çok paylaşabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün maddi değerleriniz konusunda hassas davranmaya meyillisiniz. Ailenizin ihtiyaçları için para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konularda daha yapıcı olacaksınız. Konuları sistematik düşünerek çözme eğilimindesiniz. Harcamalarınızdaki dalgalanmaları düzene koyup, parasal dengeniz hakkında kararlar verebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ay burcunuzda iken, kendinizle ilgili kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Niyetleriniz içinde, ilişkilerde güven ihtiyacınız öne çıkabilir. İşinizle ilgili değişiklikler zihninizi yorabilir. Belki de seçim yapma zorunluluğunda kalabilirsiniz. Ortaklı işlerde sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Bankadaki işlerinizi halletmeniz için çok uygun bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Farkında olmadığınız konularda yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden olaylara hassasiyet gösterebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı yerine getirmek isteyeceksiniz. Bürokratik işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Karşınızdakilerin düşüncelerine karşı daha dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sosyal gruplar, arkadaşlıklar içinde olmak hoşunuza gidebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili duygusal bir değişim içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışmalar yapabilir, işe karşı yaratıcılığınızı onlarla paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Birlikte olduğunuz arkadaş gruplarında daha koruyucu ve hassas davranmanız söz konusu olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün iş hayatınızdaki statünüz, hedefleriniz hakkındaki hassasiyetiniz artacak. İlişkiler e ailevi temalar da ön plana çıkabilir. Daha sistemli düşünmeye başlayabilir, ailevi konuları gözden geçirebilirsiniz. Kendiniz veya eşinizin istekleri arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yapıcı olmakta fayda var. Olaylara dengeli yaklaşmaya bakın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yabancılarla, uzaklarla ilişkiler gündeminizi meşgul edebilir. Öğrenmek ve keşfetmek için zihinsel çaba gösterebilirsiniz. Yapacağınız veya yapmakta olduğunuz yolculuklar sizi mücadeleye zorluyor olabilir. Ailenizle ilgili konularda maddi anlamda sorumluluk almanız gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Seçim yapma zorunluluğu içinde olabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Finansal konulardaki değişiklikler yüzünden çaba sarf etmeniz gerekebilir. Ortaklı konularda krizler duygusal baskı yaratabilir. Zihinsel açıdan yorulabilirsiniz. Daha dengede kalıp, duygularınızı anlamaya bakın. Kendinizle ilgili konularda daha çok düşünüp, sorumluluk alacağınız işlerin altına girebilirsiniz. Sizi bağlayan çok şey var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eşinizle ilgili konularda çaba gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Bürokratik bir işiniz varsa başka zaman halletmeniz daha yararlı olabilir. Maddi konularla ilgili fark etmekte zorlandığınız olaylar yaşayabilirsiniz. Ailenizle veya işinizle alakalı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Eşinizden gelebilecek olan duygusal isteklere karşı açık durmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Plan, program, işlerinizle ilgili detaylar sizi meşgul edebilir. Ailevi işlerinizle, sorumluluklarla ilgili duygusal hassasiyet yaşayabilirsiniz. İş ortamındaki dalgalanmalar kimi zaman yorucu olabilir. Yaptığınız işle ilgili mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminiz de dikkatli olursanız, aradığınız dengeyi daha rahat bulabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün zevkli eğlenceli, keyifli geçebilir yalnız sabah saatleri biraz stresli olabilir. Zamanınızı ailenizle ile geçirmek isteyebilirsiniz. Onların yanınızda olduğunu bilmek size iyi gelecek. İç dünyanız üzerinde düşünüp, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Hayatın güzel yönlerine açık bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konular da öne çıkabilir.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.