1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün enerjiniz ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Zor durumda kaldığınızda dostlarınızdan yardım almalısınız.

BOĞA: Sıkıntılı başlayan fakat güzel bitecek olan bir gündesiniz. Fikriniz karşınızdaki kimseler tarafından olumsuz karşılanabilir. Günün sonunda sizin için beklenmedik bir gelişme yaşanacak.

İKİZLER: Kararsız kalacağınız ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir konuyla karşılaşmanız olası. Bazı sinir bozucu olaylar veya tartışmalar olabilir.

YENGEÇ: Uzun süredir planladığınız tatil konuları gerçekleşmeyebilir. Hedeflediğiniz şeylerin gerçekleşmesi için önünüze ilerleyen günlerde bazı fırsatlar çıkacak.

ASLAN: Bugün oldukça neşeli ve aktifsiniz. Yeni arkadaş gruplarına katılabilir, onlarla birlikte yeni ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu gireceğiniz ortamda hoşlanacağınız kişilerle tanışabilirsiniz. 

BAŞAK: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir.

TERAZİ: Bugün çok güzel bir haber alabilirsiniz. Alacağınız bu haberle heyecanlanacaksınız. Beklediğiniz olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecektir.

AKREP: Sürpriz bir aşka başlayabilir, çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz. Sizin için alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zor olsa da değişim iyi gelecek.

YAY: Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir. Aşırı karamsar bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi maddi sıkıntıya sokacak şeylere teşebbüs etmeniz mümkündür.

OĞLAK: Bugün duygusal hareket edebilir ve çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı görüşmelerde başarılı olabilirsiniz.

KOVA: Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte çok özel bir gün geçirebilirsiniz. Kısa bir yolculuğa çıkabilir, birlikte romantik anları paylaşabilirsiniz. Kariyerinizde ise yükselmeye başlıyorsunuz.

BALIK: Çevrenizdeki kişilere karşı tutumunuz oldukça mesafeli. Duygularınızı kısıtlıyor ve renginizi belli etmek istemiyorsunuz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.