1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın çevrenizdeki konular sizi meşgul edebilir. İş konularını daha iyi organize etmelisiniz. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Bugün gizli kalan ilişkiler ve hassasiyetlerle ilgilenebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kadın arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda gerçekçi olmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassasiyet yaratacak konularda gerçekçi olmanızda fayda var. İş hayatınızda kadınlardan destek bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışabilirsiniz. Bedensel konular gündeme gelebilir. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda hayaller içinde olabilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gelecek planlarınıza yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Finansal konularda para akışına dikkat etmelisiniz. Gerçekçi davranmanız gereken koşullar var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak sizin için önemli olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. İlişkilerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat edin. Eşinizle ilgili konuların daha fazla farkında olmaya çalışın. Birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda dengesiz koşullar oluşabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız canlanabilir. Çocuklarla ilgili konulara özen göstermelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün eşinizle ilgili konularda hassas durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Ailenizle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eşinizle ilgili konularda hassas durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Ailenizle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. İşlerinizle ilgili yardım alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Bugün ilişkiler açısından kısmetlisiniz. Kendinize özen göstermek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek işlerinizi kolaylaştırabilir. Duygusal olarak biraz içinize kapanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.