1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Günlük işlerinizde ilgili detaycı bir tavır sergileyebilirsiniz. Birinin vereceği fikir ile ideallerinize doğru somut bir adım atabilirsiniz. 

BOĞA

Çocuklarla ilgili konularda gerçekçi, araştırmacı olabilirsiniz. Daha önceden görüştüğünüz bir projenin finansal onayını alabilirsiniz.

İKİZLER

Eviniz ile ilgili işlerde detaylı bir çalışma içinde olabilirsiniz. Daha önce görüştüğünüz bir ortaklık konusunda gelişme olabilir. 

YENGEÇ

Sözleşme yapmak için uygun bir dönem olmasa da detaylı bir araştırma yapabilirsiniz. Yaşantınızda değişiklikler yapabilirsiniz. 

ASLAN

Maddi konularda detaylı çalışmalar yapmak için güzel bir gün olabilir. Bebek arzu ediyorsanız karar alabilirsiniz. 

BAŞAK

Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bir gün. Evinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için fikir alabilir ve araştırma yapabilirsiniz. 

TERAZİ

Yaratıcı projelerimizi hayata geçirmek için düşüncelerinizi toparlayabileceğiniz bir gün olacak. Sözleşmelerle ilgili adım atabilirsiniz. 

AKREP

Aile içi ilişkilerinizde iletişim önemli olacak bir gün. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projelerinizde destek alabilirsiniz. 

YAY

Kariyeriniz ile ilgili kolay konularda detaycı hissedebilirsiniz. Sözleşmeler ya da iletişim konularında ciddi ve sağlamcı olabilirsiniz. 

OĞLAK

Seyahat planlarınızı ve akademik çalışmalarınızı detaylandırabilirsiniz. Finansal durumunuzu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 

KOVA

Bir süredir görüşmediğiniz, haber alamadığınız bir arkadaşınızla görüşebilir; geleceğe yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. 

BALIK

İkili ilişkilerde detaycılığınızı karşı taraf yanlış anlaşılabilir. Kariyerinizde daha kalıcı olabilmek için çalışmalarınıza özen göstermelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.