1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza görea bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ihmalkarlıktan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan dolayı olaylar sizi yorabilir. Uyanık olmanız gereken bir gündesiniz. Tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar yüzünden belirsizlik yaşayabilirsiniz. Sizi endişelendiren konular gündeminize gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda daha fazla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizin olduğu konularda araştırma yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizin daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızla ilgili gelişmeler yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni görevler alabilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizde çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyup onlarla ilgili kurslar araştırabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi sportif hissedebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün endişe duyduğunuz konularda kendinizi daha fazla sıkışmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kaynaklar gündeme gelebilir. Karar vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Duygusal yönden sizi etkileyen durumlardan etkilenebilirsiniz. Borç alacak konuları gündeminizi meşgul edebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün eşinizle, ortağınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde sizi olgunlaştırıcı koşullar oluşabilir. Bazı konuları daha net görebilmeniz söz konusu. Risk alacağınız durumlar olabilir. Akşam saatlerinde kararlar almanız gerekebilir. Hareketli bir gündesiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yaratıcılığınız kullanacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde sürpriz konular olabilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde ailevi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Örneğin geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Dostlarınızla zaman geçirmek ve sanatsal konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde hareket halindesiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İkili ilişkilerinizden gelen yoğunluk sizi zorlayabilir. Zevk aldığınız işlerle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen haberlerden etkilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalar olabilir. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan bazı stresler olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için uygun zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alacağınız bir gündesiniz. Parasal konularda dikkat etmeniz gereke süreçler olabilir. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Bugün dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Olgunluk gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha fazla ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.