1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZ
9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZ

9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-
Koç
 
Sabah saatleri karşıtlıklar ve denge konuları öne çıkabilir. Bazı sözleriniz sert tepki görebilir. Aklınıza geleni hemen söylemek yerine durumları gözetmek daha yerinde olabilir. Öğleden sonra ise ani ve oldukça sürprizli gelişmelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Finans ve yatırımlarla ilgili gizli konular açığa çıkabilir. Sezgilerinize kulak verin.
 
 
Boğa
 
Bugün iş ve çalışma konuları öne çıkıyor. İş ortamınızda bazı tartışmalar ve didişmeler olabilir. Ortalığı sakinleştirmek size düşüyor. Öğleden sonra her şeye rağmen dikkatinizi daha kolay işinize verebileceksiniz. Akşama doğru yakın ilişkilerinizde ilginç gelişmeler meydana gelebilir. Gizli saklı tutulan konular ortaya saçılabilir. Dengeler değişebilir.
 
 
İkizler
 
Güne oldukça zinde ve keyifli başlayacaksınız. Kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Ancak gün içinde gereksiz risklere girmemelisiniz. borsa gibi hızlı yatırım araçlarından uzak durmanızda fayda var. Elinizdeki sağlam işlere ağırlığınızı vermelisiniz. İş arkadaşlarınız hakkında sizi şaşırtacak şeyler duyabilirsiniz.
 
 
Yengeç
 
Bu Sabah yataktan kalkmak istemeyebilir, evde sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak bu durum öğleden sonra değişecek. Belki alacağınız enteresan haberlerden sonra yerinizde duramayacak, hemen sağı solu aramaya başlayacaksınız. Sezgileriniz kuvvetleniyor. Riskli durumlarda sezgilerinizi de dikkate alın.
 
 
Aslan
 
Oldukça hareketli ve yoğun bir güne başlayacaksınız. İletişim konularında bazı yüksek enerjiler olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Ticari alanda fırsatlar çıkabilir. Gün içinde bankalara veya postaneye yolunuz düşebilir. Ancak bu tempo sizi epey yoracak. Akşama doğru bir an önce eve gidip dinlenmek isteyeceksiniz.
 
 
Başak
 
Bugün para konularına odaklısınız. Cebinizdeki paradan, en uzun vadeli yatırımlarınıza kadar bütün maddi kaynaklarınızı gözden geçireceksiniz. Gelirinizi arttıracak fırsatlar için biraz daha dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ticari alanlarda güzel fırsatlar çıkabilir. Sürpriz gelişmeleri lehinize çevirebilirsiniz. Yalnız epey koşturmanız gerekiyor.
 
 
Terazi 
 
Bugün yeni girişimlerinizi somutlaştırma çabası içinde olabilirsiniz. Aklınızdan geçen bazı fikirleri hayata geçirmek isteyecek ve maddi altyapınızın uygunluğunu gözden geçireceksiniz. Tüm dikkatiniz kaynaklarınızı arttırmaya dönük olacak. Başkalarından destek görebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.
 
 
Akrep
 
Sabah saatlerinde gizlilik ve gizli düşmanlar konuları öne çıkabilir. Ancak ilerleyen saatlerde ilginç gelişmeler meydana gelecek. Sizden gizlenen şeyler birer birer ortaya çıkıyor. Bu durum sizi oldukça rahatlatacak. Kafanızdaki soruların cevabını aldıktan sonra dikkatinizi kendinize verebileceksiniz. Yeni ilişkiler ve başlangıçlar yapabileceksiniz.
 
 
Yay 
 
Bugün arkadaşlar, dernekler ve ilginç çalışmalar yapan yardım gruplarıyla oldukça vakit geçirebilirsiniz. Başlangıçta sakin ve dostça olan sohbetler bir süre sonra değişip epey ilginç hale gelebilir. Bu noktadan sonra duyacaklarınız sizi bir parça hayal kırıklığına uğratsa bile neyse ki hayat yolunda daha olgun ve uzak görüşlü olmanızı sağlayacak.
 
 
Oğlak
 
Enerjiniz artıyor. Akademik çalışmalarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra araştırma konularında hızlı ilerleyebilirsiniz. Aynı durum medya ile ilgili alanlar içinde geçerli olacak. Üstleriniz ve sorumluluklarınızla ilgili sezgilerinize kulak verin. Dikkatiniz sayesinde başarılı olabilirsiniz. Anneye dair gelişmeler olabilir.
 
Kova
 
Bugün zihinsel açıdan son derece verimli olabilirsiniz. Sorunları hızla kavrayıp, çözüme ulaşmak sizin için epey kolay olacak. Bu sayede iş ve kariyer alanlarındaki pek çok durumu lehinize çevirebilirsiniz. Devletle olan işleriniz veya üstlerle olan iletişimizde dikkatli olun. Gizli olan şeyler hızla açığa çıkabilir. Bu durum başarınızı etkileyecek.
 
 
BALIK
Güne başlarken para ve finans konuları gündeminizin ilk sıralarında yer alabilir. Ancak bu alanlardaki sorunları çözdükçe gündeminiz yavaşça değişecek. Özellikle size yurtdışına gitme imkanı sağlayacak akademik araştırmalar ya da medya ile ilgili işlere ağırlık verebilirsiniz. Günün sonunda ilginç sohbetler yapabileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.