1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi somutlaştırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları inceleyebilir, farklı yollar izleyerek hesabınızı hareketlendirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda rekabet içine girebilir, riskli kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızda hırslı olmak yerine daha sakin olup olayları gözlemlemenizde fayda var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün uğraştığınız işlerle ilgili maddi değerlendirmeler yapabilirsiniz. Kazanç ve giderleriniz gündeminizi oluşturabilir. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kazanca çevirmek için yollar arayabilirsiniz. Bu kadar çabalarken lükse olan düşkünlüğünüz, yapmış olduğunuz harcamalar maddi dengenizin bozulmasına sebep olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün finansal konular ve sahip olduğunuz yeteneklerinizin gündeminizi etkilemesi mümkündür. Sahip olduğunuz iletişim yeteneklerinizi, hızlı düşünme kabiliyetinizi fırsata çevirmek için çaba göstermeniz olası. Bu konuda yakın çevrenizden destek görebilir, ummadığınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şans bugün sizden yana olacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün uğraştığınız işlerle ilgili hareketli bir gün geçirmeniz olası. İletişim konularınız hızlanıyor, zihinsel faaliyetleriniz artıyor olabilir. Girişimci yanınızın ön planda olması mümkündür. Yapacağınız işlerde girişimci yanınızı kullanmanız size maddi kazanımlar sağlayabilir. Kardeşlerinizle beraber buluşabilir, keyifli anlar geçirebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde tamamlanması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Eviniz ve ailevi konularınız gündeminizi etkileyebilir. Evinizin dekoru ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Lükse olan düşkünlüğünüzden dolayı harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yapmış olduğunuz işlerinizde yaratıcı ve pratik yönünüzü kullanabilir, çalışmalarınızı özveriyle yapabilirsiniz. Kişisel konularınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak hobilerinize yönelmek size iyi gelecektir. İkili ilişkililerinizde eleştirel yanlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çocuklarınızla eğlenceli zaman geçirmeniz mümkün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün finansal işlerinize daha fazla yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde gelecek yönünde detaylı düşüncelere dalmanız mümkün. Yapmış olduğunuz işlerde vermiş olduğunuz hizmetleri gözden geçirebilir, eksik yönleri geliştirmek için özenli bir çalışma içine girebilirsiniz. Ortak paylaşımlarınızda benmerkezci davranmanız olası.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissedebilirsiniz. Açıkça ifade edemediğiniz her konuda krizlere açık olmanız olası. İletişimde olduğunuz kişilerle uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak paylaşımlarınızı maddi olarak çoğaltmak istemeniz mümkün.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün çalışma hayatınızda aldığınız kararlar gündeminizi oluşturabilir. Ortak paylaşılan konularda daha esnek olmanızda yarar var. Yabancılarla ortak yatırım yapmak için masaya oturabilirsiniz. Yapılacak olan anlaşmada ciddi riskler söz konusu olabilir. Bu riskler yatırımcılar arasında krize yol açması olası. Alınan kararlarda dikkatli olunmasında fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yapmış olduğunuz çalışmalarınızda akademik konularınız gündeme gelebilir. Yapılan uzun çalışmalar size takdir olarak geri dönmesi olasıdır. Uluslararası platformda yaptığınız çalışmayı sunma şansınız olabilir. Konuyla ilgili yabancı kişilere sunum yapmanız mümkün. Kariyeriniz açısında geleceğinize umut dolu bakma şansınız olacaktır.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yapmış olduğunuz işlerle ilgili teknolojinin getirdiği avantajlardan yararlanabilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizi geniş kitlelere yaymak için sosyal mecralarınızı kullanabilirsiniz. Yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar mesleki açıdan bir üst seviyeye sıçrama yapma şansı tanır. Toplumsal konularda ön plana çıkabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün geleceğe yönelik hayallerinizde ideallerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar içerisindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek isterken çevrenizden alacağınız desteklerle kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Dayanışma içinde olacağınız kişilerle değerli anlar paylaşabilirsiniz. Dostlarınızın yanınızda olması motivasyonunuzu yükseltiyor.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.