1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

9 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KoçPerşembe gününde Koç Burçları sabahın erken saatlerinden itibaren çevrelerinde bulunan sevdikleri insanlara oldukça sevgi ve şefkat dolu ve ilgili bir şekilde yaklaşacaklardır. Buna paralel olarak bugün duygusal anlamda oldukça olumlu bir gün geçirebilir, böylece bu günden büyük bir ruhsal tatmin elde edebilirsiniz. Bugün sizin için en önemli konulardan biri çevrenizdeki insanlarla paylaşım içerisinde olmak olacağından dolayı size ve bilginize ihtiyacı olan kişilerin sorunlarına ve içerisinden çıkamadıkları konulara odaklanarak bu insanlar için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Diğer bir taraftan bugün kendi iç dünyanızda oldukça derin düşünceler geliştirebilirsiniz ve bu düşünceleri sevdiğiniz kişilerle ve kendisi ile iyi anlaştığınız dostlarınızla yapacağınız oldukça keyifli ve derinlikli sohbetlere dönüştürebilirsiniz.


Boğa Burcu; Perşembe gününde Boğa Burçları’nın çevrelerindeki sevdikleri insanlara karşı sahiplenme, koruma ve kollama içgüdüleri oldukça kuvvetli olacaktır. Bu sayede iç dünyanızda oldukça derin bir sakinlik yaşayacaksınız ve karşınıza çıkan her türlü olayı ve durumu güvenli, güzel ve olumlu yönleri ile görmek isteyeceksiniz. Bunun yanı sıra bugün huzurunuzun kaçmasını asla istemediğiniz için karşınıza çıkan her türlü problemi kendi yöntemlerinizle çözmek isteyebilirsiniz. Ancak özellikle maddi konularda kendi istekleriniz ve ihtiyaçlarınız ile çevrenizdeki insanların sizden beklentileri, istekleri ve ihtiyaçları arasında tercih yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durum bireysel olarak hareket etmenizin önünde bir engel oluşturacağı için gergin anlar yaşamanıza sebebiyet verebilir veya parasal gücünüzün yeterli olmadığını düşündüğünüz için zaman zaman karamsarlığa kapılabilirsiniz.


İkizler Burcu; Perşembe gününde İkizler Burçları iç dünyalarında kendilerine rahatsızlık veren her türlü konuyu aile büyükleri ile veya sevdikleri kişi ile paylaşacaklar ve aile büyüklerinin veya sevdikleri kişinin de desteği ile bu durumların üstesinden kolaylıkla geleceklerdir. Bu konular sizin kendi isteğiniz dışında gelişen birtakım olaylarla veya çalışma hayatınızda karşılaştığınız birtakım sıkıntılarla ilgili olabilir. Ancak konu her ne olursa olsun sevdiğiniz insanların manevi desteği yanınızda olduğu sürece sıkıntılarınıza çare bulmanız hiç de zor olmayacaktır. Buna paralel olarak son zamanlarla sosyal hayatınızı da derinden etkileyen ve sizi rahatsız eden birtakım meselelere de daha iyimser bir yaklaşım geliştirebilirsiniz. Bu sayede hem biraz daha istediğiniz gibi hareke edebilirsiniz, hem de iç dünyasına çekilmiş halinizden biraz sıyrılıp rahatlayabilirsiniz.


Yengeç Burcu; Perşembe günü, Yengeç Burçları için romantik ilişkilerinde sevdikleri kişi ile aralarındaki iletişim açısından oldukça olumlu ve verimli bir gün olacak. Bugün sevdiğiniz kişi ile hayata getirdiğiniz yorumlar, ileriye dönük idealleriniz, olaylara verdiğiniz tepkiler ve hayattaki genel hedefleriniz he ne kadar farklı olsa da hayatınızda var olduğunu düşündüğünüz sorunları el birliği ile ele alarak çözmeye çalışabilir ve iyi niyetliliğinizle her türlü sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz. Bugün sevdiğiniz dostlarınızla, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Eğer bugünlerde romantik ilişkinizde bir şeylerin rutine bindiğini ve alışkanlığa dönüştüğünü; bu durumun ise bir çeşit soruna yol açtığını düşünüyorsanız sevdiğiniz kişi ile rahatsız olduğunuz konuları konuşarak her şeyi iyi niyetlilikle tatlıya bağlama şansınız oldukça yüksek.


Aslan Burcu; Perşembe gününde Aslan Burçları özellikle ev içerisindeki aile yaşantılarını ilgilendiren konularda kendi duyguları ve düşünceleri kadar çevrelerindeki sevdikleri insanların duygu ve düşüncelerine de önem vereceklerdir. Aslan Burçları’nın empati kurma yetenekleri zaten üst düzeydedir. Bugün ise bu yeteneğiniz her zamankinden de fazla olacaktır. Bu sayede bugün ailenizle ve sevdiklerinizle herhangi bir konuda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ancak eğer sizin veya çevrenizde bulunan sevdiğiniz kişilerin bireysel sorunları gündeme gelirse bu sorunları el birliği ile yardımlaşarak çözebilirsiniz. Bunu sağlayabilmeniz için ise çevrenizde bulunan sevdiğiniz insanlarla birbirinize mümkün olduğunca sevgi dolu bir şekilde yaklaşmalı ve her koşulda ne olursa olsun birbirinize karşı ılımlı ifadeler kullanmalısınız.


Başak Burcu; Perşembe gününde Başak Burçları bugüne kadar çevrelerindeki insanlara karşı sergilemiş oldukları sevgi dolu, şefkatli ve düşünceli yaklaşımların karşılığını fazlasıyla alacaklardır. Bugün çevrenizde bulunan sevdiğiniz insanların isteklerine ve ihtiyaçlarına en az kendi istekleriniz ve ihtiyaçlarınız kadar değer veriyorsunuz. Bu durum bugün elbette romantik ilişkinize de yansıyacaktır. Sizin düşünceli ve anlayışlı tavırlarınız sevdiğiniz kişi ile sizi birbirinize oldukça yaklaştıracaktır. Eğer bugünlerde yeni yeni başlamakta olan bir romantik ilişki içerisindeyseniz çoğu zaman ilk adımı atmaktan çekinen Başak Burçları’na has yapınızın tam tersine uygun olacak şekilde karşınızdaki kişiye duygularınızı ve düşüncellerinizi belirtmekte oldukça açık ve kendinizden emin olacaksınız. Akşam saatleri için ise güzel bir plan yaparak keyifli saatler geçirebilirsiniz sevgili Başak Burçları.


Terazi Burcu; Perşembe gününde Terazi Burçları duyguları ile mantıkları arasında muhteşem bir denge sağlayacaklardır. Bugün iç dünyanız ve ruhsal durumunuz açısından oldukça sakin ve olumlu bir gün geçireceksiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz arasındaki uyum ve paralellik ise sizi üzerinde çalıştığınız her konuda sabırlı ve huzurlu davranışlar sergilemeye yönlendirecek. Bugün genel olarak çevrenizde bulunan insanlarla ve sevdiklerinizle bir arada huzurlu, keyifli ve eğlenceli saatler geçirmek isteyeceksiniz. Buna paralel olarak ise karmaşık, dolambaçlı, zor ve çetrefilli konulardan ve uğraşlardan uzak durmak isteyeceksiniz sevgili Terazi Burçları. Yani her zamanki gibi hayatınızda bulunan karşıt enerjiler arasında muhteşem bir denge oluşturacaksınız. Bugünkü ruhsal dinginliğiniz ve kendinizle barışık oluşunuz çevrenizdeki insanları da oldukça etkileyecektir.


Akrep Burcu; Perşembe gününde Akrep Burçları genel anlamda bir huzur, sağlamlık ve güvenlik hissiyatı arayışı içerisinde olacaklardır. Buna bağlı olarak bugün finansal konulardaki her türlü olaya büyük bir dikkatle yaklaşacaksınız. Bunun yanı sıra elbette manevi anlamda da bir huzur, sağlamlık ve güvenlik hissiyatına ihtiyacınız olacak. Bu ihtiyacınızı da kendinizi güvence altında hissedeceğiniz alanlarda bulunarak veya sevdiğiniz kişi ile bir arada bulunarak onun manevi desteğinden faydalanarak giderebilirsiniz. Diğer bir taraftan da bugün karmaşık durumlardan ve konulardan da oldukça uzak durmak isteyeceksiniz. Bu nedenle çevrenizdeki insanların size hesap sormaları veya sizi hesap vermek zorunda bırakmaları sizi hem yorabilir hem de sinirlerinizin bozulmasına sebebiyet verebilir. Bunun yerine ihtiyacınız olan şeyler, sadelik ve güzelliklerdir.


Yay Burcu; Perşembe gününde karşılarına çıkan her türlü konuyu ve durumu etraflıca düşünerek her türlü meseleyi dürüst bir şekilde ele almak isteyeceklerdir. Eğer bugünlerde sizi tam anlamıyla tatmin etmeyen, hatta sizi olduğunuzdan daha umutsuz bir ruh hali içerisine sokan bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi gözden geçirmeniz sizin için oldukça iyi olacaktır. Eğer bugünlerde hayatınızda birtakım değişiklerde bulunmanız gerektiğini düşünüyorsanız, bu düşüncenizin en temel sebebi çok büyük bir ihtimalle hayatınızın bu alanında bir değişime ihtiyaç duymanızdır. Dolayısıyla eğer içinizden herhangi bir değişiklik yapmak gibi bir düşünce geçiyorsa bu değişikliği yapmaya hayatınızın bu alanından başlamanız sizin için en iyisi olacaktır.  Bu nedenle bu değişime başladıktan sonra seçimlerinizi sizi tatmin edecek ve mutlu edecek seçenekler yönünde yapmalısınız.


Oğlak Burcu; Perşembe gününde Oğlak Burçları’nın var olduğunu düşündükleri problemlerini gözlerinde büyüterek bu problemleri içinden çıkılamaz hale getirmek yerine bu problemlere sebep olan durumları incelemeleri gerekmektedir. Bu inceleme sırasında öncelikli ve en önemli olarak yapmanız gereken şey, geçmişte yaşanmış olan birtakım olaylar ve durumlarla ilgili sorunlara odaklanmak ve bu sorunları yeni bir bakış açısıyla ele almaya çalışmaktır. Bunu yaparken elbette bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz veya eğer üzerine düşündüğünüz tüm bu konular romantik ilişkinizle alakalı konular ise bu ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bunun yanı sıra bugün eğer çevrenizdeki insanlarla bu romantik ilişkinizle alakalı konuşmalar yapacak olursanız çevrenizdeki insanlar size bu konu ile ilgili olarak birtakım laflar dokundurmaya kalkışabilirler. Bunları alttan almanız gerektiğini unutmamalısınız.


Kova Burcu; Perşembe gününde Kova Burçları aile büyüklerinden veya sevdikleri kişiden bu hayatta ve yapmayı planladıkları işlerde daha cesur ve kendilerine güvenli bir şekilde davranmaları gerektiğine dair birtakım nasihatler alabilirler. Ancak bugün çevrenizde bulunan sevdiğiniz insanların size vereceği bu nasihatler sizi cesaretlendirmekten ziyade size birer baskı gibi gelebilir ve kendinizi biraz gergin hissetmenize sebebiyet verebilir. Ancak biraz durup düşünmeli ve çevrenizde bulunan, sevdiğiniz ve sizin iyiliğinizi isteyen kişilerin haklı olduklarını anlamaya gayret etmelisiniz. Buna paralel olarak ise yapmanız gereken işlerde kendinize hak ettiğiniz derecede güven duymalısınız. Çünkü sizler Kova Burçları olarak başarılı olmayı çok isteyen kişilersiniz ve sizin için başarılı olmanın yolu kendinize inanmaktan geçiyor.


Balık Burcu; Perşembe günü Balık Burçlarının iç dünyalarında oldukça romantik hisler hüküm sürecek. Bugün çevrenizdeki insanlar sizin iç dünyanızda yaşamakta olduğunuz hisleri pek anlayamayabilirler; dolayısıyla bugün siz de çevrenizdeki insanlarla anlaşma konusunda birtakım güçlükler yaşayabilirsiniz; ancak bu durum sizin için pek de önemli olmayacak. Çünkü siz kendi iç dünyanızda gayet dingin bir ruh hali içerisindesiniz ve sizin için bu durum huzurlu olmanıza yetiyor da artıyor bile. Diğer bir yandan bugün size dışarıdan bakan insanlar sizi sanki iki farklı yanınız varmış gibi görebilirler. Örneğin bir yandan biraz kaygılı gibi görünürken diğer bir yandan da mantıklı olmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünebilirsiniz sevgili Balık Burçları. Bunları bilerek hareket etmeniz sosyal hayatta bugün işinize yarayabilir. Bugün halledilmeyecek herhangi bir problemle karşılaşmayacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.