1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 9 TL'YE ALDILAR 310 TL'YE SATTILAR!
9 TL'YE ALDILAR 310 TL'YE SATTILAR!

9 TL'YE ALDILAR 310 TL'YE SATTILAR!

Dolandırıcılık!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa'da faaliyet gösteren “Mr. Pound” isimli işyerinden satın aldıkları parfümleri ve kol saatini orijinal diye satarak A.K isimli kişiyi dolandıran Armağan Hepbektaşoğlu ile Bülent Tolum tutuklandı. “Dolandırıcılık” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlı Hepbektaşoğlu ile Tolum aleyhine 1’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

9’ar TL'ye aldılar 310 TL'ye sattılar 

Meselenin tahkikat memuru Osman Üreten, zanlı Armağan Hepbektaşoğlu ile Bülent Tolum’um 24 Nisan 2019 tarihinde, daha önceden Mr. Pound isimli iş yerinden tanesini 9 TL'ye satın aldıkları orijinal olmayan 3 adet parfüm ve 1 adet erkek kol saatinin kutuları üzerine Duty Free etiketini yapıştırdıklarını belirtti. Sahte parfüm ve kol saatinin kutusu üzerine Duty Free etiketi yapıştıran zanlıların konu parfüm ve saatin orijinal olduğunu beyan ederek A.K’ya 310 TL’ye sattıklarını belirten Üreten, zanlıların müşteki dolandırdığını açıkladı. Üreten, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını ifade ederek zanlıların tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Armağan Hepbektaşoğlu ile Bülent Tolum’un tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.