1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 90 GÜN TUTUKLULUK SÜRESİ DOLDU
90 GÜN TUTUKLULUK SÜRESİ DOLDU

90 GÜN TUTUKLULUK SÜRESİ DOLDU

Göçmenköy'de ağabeyi Turgut Özdeğirmenci'yi av tüfeği ile vurarak öldürdüğü iddia edilen Turgay Özdeğirmenci mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Emine UYSAL,

Göçmenköy'de "kalınacak oda yüzünden" çıktığı iddia edilen kavgada, 37 yaşındaki ağabeyi Turgut Ozdeğirmenci'yi av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddia edilen 27 yaşındaki Turgay Özdeğirmenci, aleyhine verilen 90 günlük tutukluluk süresinin dolması üzerine dün yargı huzuruna çıkarıldı. Zanlı Turgay Özdeğirmenci'nin ağabeyi (Turgut Özdeğirmenci'nin ikizi) Polat Özdeğirmenci ve bazı yakın akrabaları da dün mahkemeye geldi. 28 Kasım 2015 tarihinde, Göçmenköy'de, saat 22.30'da, zanlı Turgay Özdeğirmenci'nin, ağabeyi Turgut Özdeğirmenci'yle oda yüzünden kavga ettiği ve zanlının av 'tüfeği ile ağabeyinin göğüs kısmına bir el, sırt kısmına da üç el ateş etmesi sonucu öldüğü belirtilmişti.

Polis, olay mahallinden 4 adet boş 12'lik av tüfeği fişeği emare almıştı.

4 ayrı suçlamayla gözaltında

Turgay Ozdeğirmenci, dün, "Taammüden adam öldüime", "Adam öldürme", "Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde tasarrufu" suçlamalarıyla Yargıç Murat Soytaç'm huzuruna çıkarıldı. Davada, savcı yardımcısı İlhan Damdelen ve avukat Hasan Yücelen hazır bulundu. Yargıç Murat Soytaç, davanın önsoruşturması (PI) yapılmak üzere 17 Mart'a ertelenmesine ve zablının tutukluluğunun devamına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.