1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 90 GÜVENLİK KAMERASINI İNCELENECEK
90 GÜVENLİK KAMERASINI İNCELENECEK

90 GÜVENLİK KAMERASINI İNCELENECEK

90 güvenlik kamerasını incelenecek

A+A-

Erülkü Süpermarket’e müşteri olarak giren ve dokuz şişe alkollü içeceği sırt çantalarına koyup çalmak üzereyken yakalanan üç kişinin tutukluluğu uzatılırken, iki kişi hâlâ yakalanamadı
 
Emine UYSAL

Erülkü Süpermarket’e müşteri olarak giren ve dokuz şişe alkollü içeceği sırt çantalarına koyup çalmak üzereyken fark edilerek yakalanan üç kişinin tutukluluğu uzatılırken, iki kişi hâlâ yakalanamadı.

Polis, süpermarketin içinde 90 ayrı güvenlik kamerasının incelenmesinin tamamlanması gerektiğine ve oldukça büyük olan içki reyonundaki içki sayımının da tamamlanamadığına vurgu yaptı.

Erülkü Süpermarket’e müşteri olarak giren beş kişi, dokuz şişe alkollü içeceği sırt çantalarına koyup çalmak üzereyken fark edilmişti.

Zanlılardan üçü yakalanırken, adı tespit edilen iki kişi ise kaçmayı başarmıştı.

“Hırsızlık” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlılar Louai Abdallah (E-19), Osayd Abualwafa (E-21), Alaa Tamalawai (E-23) tutuklanırken, A. O. A. A. (E-24) ve Z. A. S.’nin (E-24) ise arandığı açıklanmıştı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Kemal Onbaşı’yı tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Onbaşı, 25 Nisan’da, saat 20.30’da, Demirhan’da işletmeciliğini Ali Erülkü’nün yaptığı Erülkü Süpermarket’te, işyeri içerisinde, müşteri olarak bulunan üç zanlının, halen aranan iki kişi ile birlikte, içki reyonundan aldıkları sekiz şişe viski ve bir şişe votkayı ödeme yapmadan sırt çantalarına koyarak market dışına çıkarmak isterken yakalandıklarını belirtti.

Polis memuru Kemal Onbaşı, zanlılar Louai Abdallah, Osayd Abualwafa ve Alaa Tamalawai’nin tutuklandığını, A. O. A. A. (E-24) ve Z. A. S.’nin (E-24) ise fark edildikleri anda koşarak marketten kaçtıklarını kaydetti.

Onbaşı, süpermarketin içinde 90 ayrı güvenlik kamerasının incelenmesinin tamamlanması ve oldukça büyük olan içki reyonundaki içki sayımının da bitmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Tahkikatın devam ettiğine ve iki kişinin arandığına dikkat çeken Onbaşı, zanlıların tahkikat amaçlı bir gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlıların avukatı Ramadan Sanıvar, tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlıların bir gün tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.