1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 91 YAŞINDAKİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!
91 YAŞINDAKİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!

91 YAŞINDAKİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!

91 yaşındaki kadına tecavüz eden 18 yaşındaki,

A+A-

Galler'in başkenti Cardiff'te gecenin bir yarısı evine zorla girdiği 91 yaşındaki kadına tecavüz eden 18 yaşındaki Lee-Joseph Dixon 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Newport Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada Dixon’un en az 8 yıl parmaklıklar ardından kalacağı ve ömrünün sonuna dek tehlikeli seks suçluları listesinde yer alacağı açıklandı.
 
Savcılık, 24 Mayıs gecesi bir partiden çıkan Dixon’un geçtiği sokaktaki tüm evlerin kapısını çalmaya başladığını ve yaşlı kadın kapıyı açınca onu iterek zorla içeri girip saldırıyı gerçekleştirdiğini belirtti.
 
Dixon’ın evini terk etmesinin ardından polisi arayan kadının yardım görevlileri tarafından elinde telefon titrerken bulunduğu ve olaydan sonra iki hafta hastanede tedavi görmek zorunda kaldığı da açıklandı.
 
Yaşlı kadının hastaneden çıkınca çocukluğundan beri yaşamını sürdürdüğü evine dönemediği ve bir bakım evine yerleştirildiği de belirtildi.
 
Yaşlı kadının oğlu mahkemede verdiği ifadede “Annesinin saldırıda ölmemesinin bir mucize olduğunu ve bir adamın o yaştaki bir kadına evinde bu şekilde saldırmasını hala anlayamadığını” söyledi.
 
Dixon mahkemede tecavüz suçlamasını kabul ettiyse de olay gecesi yaşananlardan hiçbir şey hatırlamadığını iddia etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.