1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ABDÜLAZİZ’DEN ‘2’İNCİ TUR SEÇİM’ KEHANETİ...
ABDÜLAZİZ’DEN ‘2’İNCİ TUR SEÇİM’ KEHANETİ...

ABDÜLAZİZ’DEN ‘2’İNCİ TUR SEÇİM’ KEHANETİ...

Abdülaziz’den ‘2’inci tur seçim’ falı!

A+A-

 

Astroloji Uzmanı Abdullah Abdülaziz, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 2015 yılında ülkenin siyasi geleceği ile ilgili yorumlarda bulundu.

Abdülaziz, ikinci turda Bağımsız Aday Mustafa Akıncı’nın seçileceğini söyledi. Yıldızların durumuna göre yorumlarda bulunan Astroloji Uzmanı Abdülaziz, Eroğlu’nun perşembe veya cuma günü çekilme ihtimali olduğunu ancak, çekilmeme durumunda da yine kaybedeceğini gördüğünü belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci tur öncesinde Muazzez Katipoğlu’na konuşan ve yaptığı yorumlarda Derviş Eroğlu ile Mustafa Akıncı’nın ikinci tura kalacağını doğru tahmin eden Abdülaziz, ikinci tur ve sonrası ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Abdülaziz, Akıncı’nın Cumhurbaşkanı olmasıyla bir ay içerisinde Maraş’ın açılacağını ve Kıbrıs sorunu çözümünde baskının artacağını söyledi.

Astroloji Uzmanı, CTP-BG’de kurultaya gidilmesiyle Mehmet Ali Talat’ın partinin başına geçeceği, Ferdi Sabit Soyer’in de Başbakan olacağı tahminlerinde bulundu. Abdülaziz, UBP’de de erken kurultaya gidileceğini görüyor. 2015 yılı içerisinde erken seçime gidileceğini iddia eden Abdülaziz, yeni bir parti kurulacağını ve bu partiden genç birisinin aday olacağını öngörürken, bu genç adayın Kudret Özersay olacağı tahmininde bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.