1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ABRAHAM SERBEST
ABRAHAM SERBEST

ABRAHAM SERBEST

Nijeryalı öğrencilerin düzenlediği partide çıkan kavgada bir kişi yaralanmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı

A+A-

Çatalköy’de bir otelin park yerinde geçtiğimiz gün çıkan kavgada, başına kesici bir cisimle vurulan Taiwo Adebusole’nin yaralanmasıyla ilgili polis soruşturması tamamlandı. Kavgaya karıştığı tespit edilen ve tutuklanan zanlı İyere Abraham, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme, ileride yargılanacak olan zanlının davalarında hazır olmasının temini için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakılmasına emir verdi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü teminat duruşmasında, polis memuru Ömer Yavuz iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Ömer Yavuz, zanlının “Yaralama”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Ciddi darp” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Ömer Yavuz, 10 Mayıs 2014 tarihinde zanlı ile Taiwo Adebusole arasında çıkan sözlü tartışma sonucunda Taiwo Adebusole isimli kişinin başına kesici bir cisimle defalarca vurulduğunu söyledi.

Taiwo Adebusole’nin kolunda 22 santim, alnında ise 8 santim uzunluğunda kesik meydana geldiğini ifade etti. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını anlatan Yavuz, ileride yargılanacak olan zanlının davalarında hazır olmasının temini için uygun bir teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Mustafa Atakara, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması, 2 bin TL nakit ve 30 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest bırakılmasını talep etti.

Zanlı avukatı Ramadan Sanıvar tutukluluk süresine itiraz etmeyince, Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları zanlının teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla yargılanıncaya dek serbest bırakılmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.