1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACI ÇEKİYORLAR...
ACI ÇEKİYORLAR...

ACI ÇEKİYORLAR...

Yazık bu hayvanlara...

A+A-

Girne Boğaz’da, sahibi tarafından bakımsızlığa terkedilen, hiçbir aşısı, karnesi veya çipi olmayan köpekler, keneler yüzünden acı çekiyor.

Diyalog - Sonuç Cevizci

İnsanoğlunun en sadık dostu olarak bilinen köpekler maalesef bazen hak ettiği değeri bulamıyor… Sahipleri tarafından bakımsızlığa terkedilen köpekler, hem hayvan severleri üzüyor hem de etrafa zarar veriyor… Diyalog’u Girne Boğaz’dan arayan duyarlı bir vatandaş, sahipleri tarafından bakılmayan ve başıboş bırakılan iki köpeğin, her yerinin kene dolduğunu, bahçelerine girerek zarar verdiğini belirterek, “Yazık bu hayvanlara. Dikmen Belediyesi’ne defalarca haber vermemize rağmen ilgilenmediler” dedi.

Köpeklerin sahibinin defalarca uyarılmasına ve söz vermesine rağmen hayvanlara bakmadığını başı boş bıraktığını anlatan aynı vatandaş şunları söyledi, “Köpekler bahçelerimize giriyor, sebzelerimize zarar veriyor. Köpeklerin sahibine durumdan dolayı yaşadığımız rahatsızlığı defalarca söylememize rağmen ‘evden kaçıyorlar’ bahanesine başvurdu. Bu sorunu ne belediye ne de polis çözemedi. Bizim mahalleli olarak tek istediğimiz, bu köpeklerin bir barınağa verilmesi ve bakımlarının yapılması. Köpeklerin üzerine yapışan kene hem bizim hem de çocuklarımızın sağlığı açısından çok tehlikeli. Hiçbir aşısı, karnesi veya çipi olmayan köpekler çevreye hastalık saçarken açlıktan ve keneler yüzünden acı çekiyor. Yazık bu hayvanlara…”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.