1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACI HABERİ GELDİ
ACI HABERİ GELDİ

ACI HABERİ GELDİ

Girne dağ yolunda yaşanan korkunç olayın ardından acı haberi geldi.

A+A-

Girne dağ yolunda devrilerek alev alan tırda ağır yaralanan ve tedavisi için Ankara’ya sevk edilen 43 yaşındaki Mehmet Türker, hayatını kaybetti.

Sonuç CEVİZCİ
 
Değirmenlik ile Girne arasındaki anayolda, 24 Temmuz 2015 tarihinde, yönetimindeki tırın devrilerek alev alması sonucu ağır yaralanan ve Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan 43 yaşındaki Mehmet Türker, dün hayatını kaybetti.
Kazada devrilen ve alev alan tırın içerisinden kendi imkânları ile çıkmayı başaran Türker’in olayda vücudunun yüzde 80’ni yanmıştı. 
Olaydan sonra yaralı vaziyette ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Türker, buradan da Ankara’ya sevkedilmişti.
Yakınlarından elde edilen bilgilere göre, Ankara’da 15 gündür yaşam savaşı veren Mehmet Türker, dün doktorların tüm uğraşlarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 

Yarın defnedilecek
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere Gazimağusa’da ikamet eden ve serbest meslekle uğraşan Mehmet Türker, zamanının çoğunu Türkmenköy’de geçiriyordu. 
Kendie ait kamyonu ile ailesini geçindirmeye çalışan Türker evli ve iki erkek çocuk babasıydı. Geride gözü yaşlı bir eş ile biri 18, diğeri 16 yaşında evlat bırakan Türker’in acı haberi, başta Türkmenköy olmak üzere tüm Gazimağusa bölgesinde büyük üzüntü yarattı.
Çevresinde sevilen ve yardımseverliği ile tanınan Mehmet Türker’in cenazesinin yarın uçakla Ankara’dan Kıbrıs’a getirileceği öğrenildi.
Aile yakınlarının verdiği bilgiye göre Mehmet Türker, aynı gün son yolculuğuna uğurlanacak.
 
Kaza nasıl olmuştu?
 
Değirmenlik Girne anayolunda 24 Temmuz günü sabah erken saatlerde Mehmet Türker yönetimindeki MY 225 plakalı tır Acapulco Otel’e dönen kavşaktan 300 metre önce sola meyilli virajda üzerindeki gövdeden ayrılarak yolun sağından sürüklenmişti. Dorse 2 elektrik ve direği 2 ağaca çarptıktan sonra yolun sağından çıkıp ters devrilirken gövde kısmı ise 100 metre ileride alev almıştı. 
 
Alev alan araçtan kendi imkânları ile çıkan Türker, ambulansla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Türker aynı gün akşam saatlerinde Türkiye’ye sevk edilmişti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.