1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACI KAYIP
ACI KAYIP

ACI KAYIP

Sevenleri yasta.. Acı ile duyurulur;

A+A-

Lefkoşa’nın tanımış simalarından muhtelif bankalar, kredi şirketleri ve Sanayi Holding’de yönetici olarak görev yapmış ve sivil toplum örgütlerinde aktif rol alan Sevilay Özkaraşahin Ereksel dün sabah yaşamını yitirdi.

Bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan Sevilay Ereksel dün Güney Kıbrıs’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Farklı gelişen kızının bakımı için tedavisini geciktiren Sevilay Ereksel’in ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Kızı için büyük mücadeleler veren, hayat dolu ve sevecen bir kişiliğe sahip olan 62 yaşındaki Sevilay Ereksel’in en büyük hayalinin farklı gelişen kızı ve ihtiyaçlı kişilerin yaşamını sürdürebileceği bir bakım evi hayata geçirmek istemeseydi. Spastikleri Koruma Derneği’nin başkanlığını da yapmış olan Sevilay Ereksel’in bir süre önce Spastikleri Koruma Derneği Başkanı Güliz Kaner ile birlikte Yaşam Köyü Projesi’nin çalışmalarına başladığını ancak proje tamamlanmadan hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sevilay Ereksel’in sevgi dolu, capcanlı bir kişiliğe sahip olup, hayatından hiç şikayet etmediğini belirtti. Hep güler yüzlü ve pozitif bir karaktere sahip olduğu belirtilen Ereksel’in en büyük arzusunun kızını da bırakabileceği bir bakım evi yapılması olduğu söylendi. Sevilay Ereksel’in kızının huzur içinde bırakabilecek bir bakımevi olmadığı için tedaviyi ret ederek geciktiğini belirtti.
Sevilay Ereksel’in, 27 Şubat Perşembe günü öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verileceği aktarıldı.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.