1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AÇIK PAZAR ALANI GENİŞLETİLİYOR
AÇIK PAZAR ALANI GENİŞLETİLİYOR

AÇIK PAZAR ALANI GENİŞLETİLİYOR

Girne Belediyesi’nin mevcut pazar alanının ikinci etap projesi

A+A-

Girne Belediyesi’nin mevcut pazar alanının ikinci etap projesi olan Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi çalışmalarına başlandı.

Girne Belediyesi inşaatla ilgili halkı bilgilendirmek amacıyla bölgedeki konutlar ve iş yerlerine bildiri dağıttı. Bildiride 120 günde tamamlanması planlanan proje çalışmalarının ihtiyaç olması halinde pazar günleri 9.00-16.00 saatlerinde de yapılacağı belirtildi.

İNŞAAT ALANI KROKİDE GÖSTERİLDİ

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Canilkan İnşaat Şirketi tarafından başlanan inşaatla ilgili Girnelilere dağıtılan bildiride, krokide gösterilen alan dışındaki alanın kullanılmaya devam edileceği belirtildi.

Bildiride, inşaat çalışmalarıyla ilgili belediye zabıtasına 05488822120 ve Müteahhit Firma yetkilisine 05428567089 numaralı telefondan ulaşabileceği kaydedildi.

GÜNGÖRDÜ: “AMACIMIZ HALKI BİLGİLENDİRMEK”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, göreve gelmeden önce birinci etabı başlatılan ancak ikinci etap çalışma için projesi hazır olmayan açık pazardaki işlerin, öncelikle projesinin tamamlanmasının zaman aldığını, daha sonra ise müteahhitlerin boykotu nedeniyle bu sürecin uzadığını belirtti.

Güngördü, geçen süre içerisinde gerek açık pazar esnafı, gerekse açık pazardan alış veriş yapan halkın bir takım sıkıntılar yaşadıklarının farkında olduklarını söyleyerek, işlerin en erken zamanda tamamlanmasını istediklerini belirtti.

Güngördü, halkı açık pazarda başlayan inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmek amacıyla bölgede bildiri dağıttıklarını belirterek, inşaat süresince çevreye verilecek rahatsızlıktan ötürü bölge halkından ve esnaftan özür diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.