1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AÇIKGÖZLÜK İŞE YARAMAYINCA...
AÇIKGÖZLÜK İŞE YARAMAYINCA...

AÇIKGÖZLÜK İŞE YARAMAYINCA...

'mış' gibi yapmak istedi olmadı... şimdilik;

A+A-

Yanında çalıştırdığı Filistin uyruklu D.E’yi çıkış yapmış gibi gösterip, çalışma izni için yatırdığı bin 250 Euro’yu geri almak için sahte belge düzenleyen patron Hüral Mirolo hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Zanlı Mirolo dün teminat talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ndeki duruşmada zanlının yanında bakıcı olarak çalıştırdığı Filistin uyruklu D.E’ye yeniden çalışma izni çıkarmak ve teminat olarak çalışma dairesine yatırdığı bin 250 Euro’yu geri almak için D.E’nin pasaportunda sahteleme işlemi yaptığı açıklandı. Polis, zanlının Metehan Giriş Kapısı’nda, D.E’nin pasaportunu kullanıp sahte vize kâğıdını dolandırmak kastıyla görevli memura verdiğini söyledi.

Polis, yanında olmadığı halde D.E’yi ülkeden çıkış yapmış gibi göstermeye çalışan zanlının suçüstü yakalandığını ve hakkında evrak sahteleme suçundan soruşturma başlatıldığını söyledi. Polis, yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıyı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.