1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACİL SERVİSE KOVALI ÖNLEM
ACİL SERVİSE KOVALI ÖNLEM

ACİL SERVİSE KOVALI ÖNLEM

Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’nin yeni yapılan Acil Servisi Müracaat Bölümü yağmurla birlikte çirkin görüntülere sahne oldu

A+A-

Haluk DOĞANDOR

Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete giren Acil Servisi’nde, inşaattan kaynaklanan hatalar çalışanların işlerini yapmasına engel oluyor. Son olarak Acil Servis Müracaat Bölümü’nün tavan kısmından yağmur sonrası akan sular çalışanlara zor anlar yaşattı. Çalışanlar, vatandaşların işlem yaptığı müracaat bölümüne yerleştirdikleri kovalar sayesinde akan sudan korunmaya çalıştı. Kovalar yüzünden işlem yapamadıklarından yakınan çalışanlar, “Her yağmur sonrasında bu eziyet çekilir bir şey değil” diyerek tepki gösterdiler.

Geçen yıl da sular basmıştı

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl da buna benzer bir olay yaşanmış, bu kez Güvenlik Odası’nı sular basmıştı. Eski binanın klima borularının iki bina arasında kalmasından kaynaklanan bu sorun boruların iptaliyle önlenmişti. İnşaat Dairesi tarafından teslim alınan binadaki bu sorunun ise nasıl çözüleceği merak ediliyor.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.