1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACILI AİLELER TEŞEKKÜR ETTİ!
ACILI AİLELER TEŞEKKÜR ETTİ!

ACILI AİLELER TEŞEKKÜR ETTİ!

Acılı aileler basın açıklaması yaptı.

A+A-

Safa Güngör’ün Türkiye’ye iade edilme kararının iptal etmesinin ardından acılı aileler basın açıklaması yaptı.

Girne dağ yolunda 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Safa Güngör’ün Türkiye’ye iade edilme kararının iptal etmesinin ardından acılı aileler basın açıklaması yaptı.

“Bizler kazada canlarını kaybeden aileler olarak, yaşadığımız bu süreçte , acımız soğumadan acımıza acı katan  iade kararı ile oluşan bu adaletsiz durumu , daha çok  haksızlığa mahal vermeden sonuçlanmasına  olumlu baktığımızı . Herkesin bu olaylardan empati yapması gerektiğini, gerçek adaletsizliğin ve haksızlığın, gerçek tepki ve hareketler ile düzeltilebileceğini savunduğumuzu bildiririz.
Haklı, hak arayışımızı  en  insancıl  davranış ve sükûnet ile yaptıktan sonra, sonucun olumlu olması bizlere güç katmıştır .
Öncelikle halkımızdan tüm  haklı davalarını ,  doğru tepki ve doğru isteklerle yapmalarını , ayrıca herkesin biraz daha duyarlı olması ve birlik içinde davranmasını temenni etmekteyiz.
Bu kararın  iptali ile ilgili olarak, öncelikle Sn: Başbakan Hüseyin Özgürgün , İçişleri Bakanı Sn. Kutlu Evren , İçişleri Müsteşarı Sn. Gürkan Kara ve Bakanlık Müdürü Sn. Hüseyin Amcaoğlu’na  aileler olarak  teşekkürlerimizi sunarız”

YD

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.