1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Acılı anne kızının katilinin evini yaktı
Acılı anne kızının katilinin evini yaktı

Acılı anne kızının katilinin evini yaktı

Acılı anne kızının katilinin evini yaktı

A+A-

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Diana Thompson adlı kadın 7 yaşındaki kızını öldüren adamın evini yaktı.

2009 yılında meydana gelen olayda Diana Thompson’un kızı Somer, okuldan dönerken Jarrel Harrel tarafından kaçırılarak cinsel saldırıyı uğradı ve öldürüldü.

Mahkeme tarafından ömür boyu hapse mahkum edilen katilin evi,  borç taksitlerini ödeyememesi nedeniyle banka tarafından açık artırma ile satışa sunuldu.

Açık artırmaya tek başına giren Diana Thompson, kızı Somer Thompson adına kurduğu vakıf adına evi bankadan satın aldı. Ardından da yakılması ve aynı zamanda  eğitim sahası olması için de kuruma bağışladı.

anne-katil-18-02-15,liaivorusui0fwoivjphxq.jpg

Önce açık arıtmaya çıkarılan evi satın alan sonra da yakan acılı anne, binayı eğitim alanı olarak itfaiyeye bağışladı. 

Evin önüne gelen Thompson, basın, dostları ve mahalle sakinlerinin hazır bulunduğu sırada itfaiyecilerin kendisine verdiği meşaleyi  evin camından içeriye attı.

Anne Thompson, içindeki acıyı hafifletmek için kızının vahşice öldürüldüğü evi ateşe verdiğini söyledi. Thompson, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu defa evlerini ben yaktım. Artık bu sokaktan geçerken  bu çöplüğü görmeyeceğimi bilmek gerçekten çok iyi bir duygu” dedi.

NTV

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.