1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ACILI BABA, ANNE İLE OĞLUNU KAVUŞTURDU”
“ACILI BABA, ANNE İLE OĞLUNU KAVUŞTURDU”

“ACILI BABA, ANNE İLE OĞLUNU KAVUŞTURDU”

Kimse bizim durumumuza düşmesin...

A+A-

Babasının tüm girişimlerine rağmen cezalı olduğu için kanser olan annesini görmeye gelemeyen Mustafa Budak’ın, Ada TV ve gazetede yayınlanan haberden sonra, cezası kaldırıldı. 

KKTC’ de yaşayan Bilal Budak’ın oğlu Mustafa Budak 6 yaşında KKTC’ye geldi. Burada büyüdü askere gitti ve evlendi. Cezaya düşen Mustafa Budak, adadan çıkış yapmak zorunda kaldı. Mustafa Budak’ın babası Bilal Budak oğlunun Türkiye’de kansere yakalandığını öğrendi. Adaya giriş yapamayan Mustafa Budak da annesinin kanser olduğu haberini aldı. Adaya giriş yapabilmek, 3 gün de olsa annesiyle hasret giderebilmek isteyen Mustafa Budak babasından yardım istedi.

Acılı baba, İçişleri Bakanlığı’na müracaat ederek, kötü bir niyeti olmadığını yalnızca kanserli anne ile kanserli oğlunu bir araya getirmek istediğini dile getirdi. Bilal Budak ADA TV ve Star Kıbrıs aracılığıyla İçişleri Bakanlığı’na seslenerek; “Kendinizi benim yerime koyun” dedi. Acılı babanın bu girişimi sonunda olumlu bir sonuca ulaştı. Oğlunun cezasının kaldırıldığını belirten Bilal Budak, mutluluğunu da şu sözlerle paylaştı:

“Ada TV ve gazeteye çok teşekkür ederim. Bizi oğlumuza kavuşturdunuz. Kimse bizim durumumuza düşmesin.“

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.