1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACIMIZ BÜYÜK
ACIMIZ BÜYÜK

ACIMIZ BÜYÜK

6 çocuk, 9 torun sahibi emekli öğretmen Mustafa Alp yaşamını yitirdi

A+A-

İlkokul öğretmenliğinden emekli olan Arodez doğumlu 75 yaşındaki Mustafa Alp, dün Akdoğan’daki evinin bahçesinde ölü bulundu.

6 erkek çocuk, 9 da torun sahibi olan Mustafa Alp’in, dün sabah Akdoğan’daki evinin yaklaşık 7 metre yükseklikteki damından düşerek yaşamını yitirdiği bildirildi.

Sabah 05.00 ile 07.00 saatleri arasında yaşanan üzücü olay, Alp ailesi ve Akdoğan’ı yasa boğdu.
Mustafa Alp’i bahçede ölü olarak bulan eşi Ayten Alp, hayat arkadaşının yaşamını yitirmesini kabullenemedi. Mustafa Alp’in evlatları ve eşi, gün boyu gözyaşı döktü. Mustafa Alp’ı sevenler, başsağlığı için Mustafa Alp’in evine koştu.

Cenazesi bugün
İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kısa sürede bölgeyi kordon altına aldı. Olay yeri inceleme ekibinin çalışmalarının ardından Mustafa Alp’in cesedi otopsi için Gazimağusa Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Çevresinde çok sevilen ve hayat dolu bir kişiliğe sahip olan Mustafa Alp’in, prostatında sorun olduğu belirtildi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde dün otopsisi yapılan Mustafa Alp’in cenazesi, bugün, Akdoğan’da, kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecek.

Derya Alp: Acımız büyük
Mustafa Alp’ın en büyük oğlu Cengiz Alp’in eşi Derya Alp, kayınpederinin ölümüne bir türlü inanmadığını söyleyerek, yaşadıkları acıyı dile getirdi.
Derya Alp, kayınpederinin prostat rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini de dile getirerek, “Babam, bahçeyle uğraşmayı çok severdi. Damda su motoru vardı. Sık sık bozulurdu. Motora bakmak için dama çıkmıştır. Dengesini kaybedip, düşmüş olabilir. Rahatsızlığı nedeniyle güçsüzdü” dedi.

Kayınpederin çok akıllı, zeki ve kaliteli bir insan olduğunu belirten Alp, “Kaybımız büyük” diye konuştu.

Kaynak:Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.