1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AÇLIK GREVİNİN YANKISI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
AÇLIK GREVİNİN YANKISI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

AÇLIK GREVİNİN YANKISI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

''İşçilerle emekçilerin canına kastetmemesini bekliyoruz...''

A+A-

 

Baraka Kültür Merkezi, Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu’nun (DEV-İŞ) 2 Eylül’de “Kamu Çalışanlarının Maaş, Ödenek ve Ücretlerini Düzenleyen Yasa”ya karşı yapacağı eyleme destek vereceğini açıkladı.

Baraka’dan yapılan yazılı açıklamada, “Daha dün öğretmen sendikaları ‘Eşit İşe Eşit Ücret’ diye sokaktayken bugün işçi ve emekçiler sokağa dökülüyor. Cumhuriyetçi Türk Partisi –Birleşik Güçler’den bu yasayı kaldırmasını ve işçilerle emekçilerin canına kastetmemesini bekliyoruz. Yoksa gün gelecek devran dönecek CTP-BG, halka yaptıklarının hesabını tek tek verecek” denildi.

CTP-BG’nin samimiyetsiz bir parti olduğunun öne sürüldüğü açıklamada, şu iddialara da yer verildi:

“Hükümete gelmeden Göç Yasası’nı meclise kendisinin getirdiğini unutmuş gibi yapıp Göç Yasası’na karşı olduğunu iddia eden, hatta bu yasayı geçirmemek için erken seçime gittiği yalanını uyduran CTP-BG, bugün hükümette olmasına karşın Göç Yasası’nı harfiyen uygulamaya koyuyor ve gerçek yüzünü gösteriyor. Yalnızca hükümete geldiğinde karanlık yüzünü görmeye alışık olduğumuz CTP-BG UBP hükümetteyken sokakta verdiği ‘mücadelenin’ samimiyetsizliğini gösteriyor.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.