1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Halka Seslendi!
Acun Halka Seslendi!

Acun Halka Seslendi!

Ünlü isimler Kısıklı'da toplanan halka seslendi

A+A-

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız sonuçlanmasının ardından vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor. Günlerdir Kısıklı'da tutulan nöbete sanat camiasından da destek geldi.

Acun Ilıcalı, Hadise, Fettahcan, Murat Yıldırım, Hakan Ural dün akşam Kısıklı'da toplanan halka seslendi.

-
Acun Ilıcalı, "Bugün burada bulunmaktan çok gururluyum. hayatımız boyunca kahramanlık öyküleri dinledik, okuduk. Ama bunları bu kadar net yaşayacağımız aklıma gelmezdi. Bu kahraman mücadelede şehit olan tüm şehitlere Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Dik duruşuyla hepimize örnek olan ve liderliğini gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün bunu hepimiz çok iyi anladık ve iliklerimize kadar hissettik. Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye konuştu.
-
Hadise; "Burada aranızda olmaktan çok gurur duyuyorum. Kendisini vatanımız için feda eden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına hepimize sabır diliyorum. Çok zor bir dönem geçiriyoruz ama biz çok güçlü bir toplumun evlatlarıyız. Bunu da atlatacağız eminim. Hepinizi çok seviyorum ve Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum bizleri koruduğu ve sevdiği için" ifadelerini kullandı.
-
Murat Yıldırım, "Öncelikle Cumhurbaşkanımıza ve bütün milletimize geçmiş olsun diliyorum. Bizim inancımızda her şerden bir hayır çıkar. Türkiye'nin kalbine giden damarlar tıkanmıştı bu vatan hainleri teröristler tarafından. Bu ameliyatın sonucunda Türkiye'nin damar yolları açıldı. Hiç kimse boynunu eğmesin. Şehitlere de burada Allahtan rahmet diliyorum. Cuma gecesi Türkiye bu ameliyattan kurtuldu. Bir daha da böyle birşeyi Allah kimseye yaşatmasın"
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.