1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Ilıcalı: Bu Survivor'da bir ilk
Acun Ilıcalı: Bu Survivor'da bir ilk

Acun Ilıcalı: Bu Survivor'da bir ilk

Acun Ilıcalı: Bu Survivor'da bir ilk

A+A-

Dün akşam ekrana gelen Survivor 2016'da yaşananların ardından Acun Ilıcalı açıklamalar'da bulundu. Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yanlış anlaşılmaların çok yüksek olduğunu Survivor tarihinde bir ilk yaşadığını dile getirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın dün akşam Survivor'da yaptığı o açıklamalar...

Survivor 2016 hız kesmeden devam ediyor. Nefes kesen yarışmaların  oynandığı adada her gün yeni bir olay yaşanıyor. Yaşanan olaylara karşı çok fazla müdahale etmeyen Acun Ilıcalı bu kez çığrından çıktı. Acun Ilıcalı'nın Survivor Ünlüler takımında insanların birbirlerini çok fazla yanlış anladığını Survivor tarihinde bir ilk yaşadığını dile getirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Ada konseyindeki tartışma hakkında konuşan yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Hayatımda konuşmaların bu kadar yanlış anlaşıldığı bir ada hiç görmedim. Bu bir ilk. Survivior 2016'da ünlüler takımının, dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından çok ilginç açıklamalar ve suçlamalar yaşandı.

"NE BİÇİM İŞ BU?

"Survivior'da çok ilk yaşıyorum, ama bu da bir ilk. Açsınız ve yorgunsunuz, bunu yanlış anlaşılma olarak değerlendiriyorum. Ancak her konuşma yanlış anlaşılıyor. Ne biçim iş bu?" ifadelerini kullandı.

Nagihan'ın "Bu olayın benim üzerime kalmaması adına bu açıklamayı yaptım" demesi üzerine ise Acun Ilıcalı, "Anladım, senin açıklamanı da anladım. Kim açıklarsa da tatmin oluyorum bu arada" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.