1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Ilıcalı Son Bombasını Patlattı
Acun Ilıcalı Son Bombasını Patlattı

Acun Ilıcalı Son Bombasını Patlattı

Acun Ilıcalı Son Bombasını Patlattı

A+A-

Acun Ilıcalı Son Bombasını Patlattı

Acun Ilıcalı sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlayacağı 'Baby Daddy' dizisi ile son bombasını patlattı. Dizide, Murat Boz ve Yağmur Tanrısevsin oynayacak

Dünyaca ünlü komedi dizisi “Baby Daddy” Türkiye'ye uyarlanıyor. TV8 için çekilecek olan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Özkan Uğur'u oyuncu kadrosunda buluşturan dizinin bir de sürprizi var.

MURAT BOZ DA KADROYA DAHİL OLDU!

Aynı dizide rol aldığı Kerem Bursin ile aşk yaşadığı konuşulan Yağmur Tanrısevsin, yine genç kızları kıskandıracak. Güzel oyuncu, bu kez yakışıklı popçu Murat Boz ile aynı projede olacak. Dizinin Mart ayı sonunda ekranlarda olması bekleniyor. Bedran Güzel'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin cast ve çekim çalışmaları sürüyor.

 

BABY DADDY DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

ABD'de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Baby Daddy dizisi yeni sezonuyla yayınlanmaya devam eden bir sitcom. Ben, bir gün kapısında ayrıldığı kız arkadaşı tarafından bırakılan bir bebek bulur. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, annesi Bonnie, erkek kardeşi Danny, en iyi arkadaşları Tucker ve Riley'in yardımları ile bu sevimli kız bebeğe bakıp, onu büyütmeye karar verir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.