1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun Ilıcalı'dan 'efsane' transfer!
Acun Ilıcalı'dan 'efsane' transfer!

Acun Ilıcalı'dan 'efsane' transfer!

Acun Ilıcalı'dan 'efsane' transfer!

A+A-

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yurt dışında 1999 yılından beri süren House Hunters yarışmasını Türkiye'ye getirdi. Programın isminin ise Emlak Avcıları olacağı öğrenildi.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, TV8'de yayınlanacak olan yeni yarışma programı Emlak Avcıları'nın detaylarını, bugünkü yazısında duyurdu. Yapımcılığını Haluk Şirin'in yaptığı yarışma, yakında ekran macerasına başlayacak.
 
Sina Koloğlu'nun konuyla ilgili yazısındaki bölüm şöyle:
 
Ev ahalisi olarak yıllardır D-Smart' ta 'Travel Channel'de izledik bu 'House Hunters' programını... Hatta "Acaba bizde olur mu?" diye soruyorduk. Programın geçmişi 1999 yılına dayanıyor. O gün bugündür gelişerek, ('House Hounter International' oldu, hatta Türkiye'ye geldiler!) devam ediyorlar. Haluk Şirin, "Emlak Avcıları isimli bir formatı aldık. Bizim milletimize inanılmaz uygun bir program" dedi.
 
İL İL DOLAŞACAKLAR
 
Malum ülkemizde 'her yer inşaat' şeklinde. Peki nasıl olacak? İl il dolaşacak emlak avcıları. Hangi ildeyse, yarışmada bölgenin kendini en iyi gören, üç emlakçısı yarışacak. Her gün bir aileye üç ev gösterecekler. Ev satıldığında ya da kiralandığında puan alacaklar. Beş günün sonunda kim daha çok ev satmış ya da kiralamışsa haftanın birincisi olacak."
 
"GERÇEK ALICILAR MI?"
 
İlk bölümlerde 'cast' olacak. Sonrasında hem emlakçılar hem de ev arayanlar cephesinde ciddi bir piyasa olması bekleniyor. Bu formatı Fransa'dan almışlar. Benzer durum orada da olmuş. Yarışmanın ilerleyen zamanlarında satılık ve kiralık ev arayan vatandaşlar, programda kendini bulacak anladığım. Projenin TV8'de ne zaman yayına gireceği belli değil ama tanıtımları çekilmiş.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.