1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ACUN O DİZİYİ BİTİRDİ!
ACUN O DİZİYİ BİTİRDİ!

ACUN O DİZİYİ BİTİRDİ!

Sevilen dizinin ipi çekildi!

A+A-

Kaçak Gelinler dizisi ne zaman final yapacak? TV8'de yayınlanan ve Cengiz Bozkurt'un başrolünde oynadığı Hom Ofis'in kaldırılmasının sonra, Kaçak Gelinler'in başrol oyuncusu Deniz Baysal'dan da kötü haber geldi.

Hom Ofis'in yayından kaldırılmasının ardından şimdi de Kaçak Gelinler için veda çanları çalmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama dizinin resmi tweetter hesabından yapıldı. Karakterleriyle sosyal medyada fenomen olmuş dizi Kaçak Gelinler'in yayından kalkacağı bir haftadır konuşuluyordu. Nihayet resmi açıklama geldi. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının duyurduğuna göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle ekran yolculuğunu bitiriyor.

SEVİLEN DİZİ KAÇAK GELİNLER 22 OCAK'DA EKRANLARA VEDA EDİYOR

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Kaçak Gelinler dizisi ile ilgili resmi Twitter hesabından yapılan açıklama herkesi şok etti. Kaçak Gelinler dizisi ekrana veda mı edecek? İşte o mesaj:

27419434.jpg

Kaçak Gelinler dizisi oyuncuları: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş,  Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

Star TV'den TV8'e geçen Kaçak Gelinler'in final yapacak söylentileriyle ilgili dizinin güzel oyuncusu Deniz Baysal açıklamada bulundu. Selin Şekerci ve Deniz Baysal'ın başrollerinde oynadığı Kaçak Gelinler'İn final yapacağı iddia edilmiş ve bunun üzerine dizinin hayranları sosyal medya üzerinden mesajşar yazmış, protesto etmişlerdi. Güzel oyuncu Deniz Baysal, dizinin final yapıp yapmayacağının henüz belli olmadığını fakat ne olursa olsun hayranlara destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.

27420203.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.