1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ACUN'A BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ!
ACUN'A BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ!

ACUN'A BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ!

Acun Ilıcalı arka arkaya kötü haber alıyor...

A+A-

Acun'a bir kötü haber de Bu Tarz Benim'den

Yarışmacılarıyla, finaliyle, transfer kavgasıyla gündemden düşmeyen Bu Tarz Benim'in Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'deki yeni macerası pek de parlak başlamadı.

"Gerçek jüri üyeleri ve sunucusuyla" sloganıyla tanıtılan ve pazartesi günü başlayan Acun'un Bu Tarz Benim'i TV 8'deki ilk günü Total izleyici grubunda 1.66 ile 38. sırada, AB grubunda ise 1.22 ile 36. sırada kendine yer bulabildi.

Ancak asıl sorun, hemen her bölümü medyada ve magazin gündeminde yer bulan yarışma üzerine dün neredeyse tek satır haber çıkmaması. Yarışma şimdilik seyircide o eski heyecanı yaratabilmiş değil. Nitekim Bu Tarz Benim'in alamet-i farikası sayılan internet forumlarındaki ateşli tartışmalardan da eser yok.

Oysa jüri üyelerinin ve bu tür programların başarılı sunucusu Öykü Serter, daha ilk bölümden yarışmacıları her açıdan 'zorladı'. Nur Yerlitaş, "Sen babanla küsmüşsün doğrumu?" gibi sorularla yarışmacıların özel hayatına dair seyircinin ilgisini çekebilecek dramatik noktalar yakalamaya çalıştı, podyuma çıkan herkesi oynattı hatta topluca halay bile çektirdi. Öykü Sertel de sunuculuk tecrübesiyle daha ilk bölümden ileride tansiyonu yükseltebilecek bir kutuplaşma olup olmadığını yokladı. Sonunda bir ara o bile 'umudu kesmiş' olacak ki, "Siz de hep aynı şeyleri söylüyorsunuz" dedi.

İvana Sert ve Kemal Doğulu da geçen yılki yarışmanın ilk bölümlerine nazaran daha canlı ve agresif olmak için ellerinden geleni yaptılar.

Ne var ki, şimdilik olmadı. Nitekim geçen yılki yarışmanın kendiliğinden süren akışı içindeki o tuhaf ve doğal gerilim, Acun'un Bu Tarz Benim'in de biraz yapmacık kaldı gibi.

'DÜŞMAN KARDEŞ' 19 OCAK'TA BAŞLIYOR

İlerleyen haftalar ne gösterir bilinmez ama aynı adla, aynı formatta 19 Ocak'ta başlayacak olan Show TV'nin Bu Tarz Benim'inin performansı forumlarda şimdiden merak konusu olmaya başladı bile...

Böylece pek çok sert rekabete tanık olmuş televizyon dünyası ilk kez bu denli deyim yerindeyse 'kanlı-bıçaklı' olmuş, mahkemeye düşmüş bir yarışmanın iki farklı versiyonunu kıyaslayarak izleyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.