1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Acun'dan Yarışmacılara Sert Uyarı!
Acun'dan Yarışmacılara Sert Uyarı!

Acun'dan Yarışmacılara Sert Uyarı!

Daha fazla sessiz kalamadı.

A+A-

Acun'dan Survivor yarışmacılarına reyting uyarısı!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam dokunulmazlık yarışı heyecanı vardı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya yarışı sonucu dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Oyunlarda Survivor yarışmacıları arasında yaşanan polemiklerden dolayı Acun Ilıcalı uyardı.

Survivor'da dün akiam yine nefesleri kesen bir yarışma izledik. Kıyasıya mücadelenin sonunda dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımında ise yarışmayı kaybettikleri için ciddi bir tartışma yaşandı. İşte detaylar...

 
Survivor'un dün yayınlanan bölümüne yine yarışmacıların kendi aralarında yaşanan tartışmalar damga vurdu. Dokunulmazlık yarışını kaybeden gönüllüler takımında ciddi tartışmalar yaşandı. 
ACUN DEVREYE GİRDİ
 
Gönüllüler takımında Semih ve Serkay'ın tartışmaları yine alevlendi. Semih'in takım arkadaşlarına "amcanızım ben" diye hitap etmesi üzerine Acun Ilıcalı devreye girdi. Semih Öztürk ve Serkay'a uyarıda bulunan Ilıcalı, "Burada kimsenin kimseye amcanızım diye hitap etme durumu söz konusu olamaz. Yarışmayı izleyen akrabalarınız var sonuçta. Ayrıca Serkay'ın da geçen yarışmada benchte söylediği İngilizce sözler kabul edilebilir şeyler değil. Biz zaten polemik istemiyoruz. Buraya gelmeden önce böyle şeyler yaşanacağını biliyordunuz. Bizim en az polemik yaşanan Survivor'da bile Allah'a şükür reytinglerimiz çok iyiydi, böyle bir kaygımız yok. Ben tartışmalara müdahil olmuyorum ama yaşananları da tasvip etmiyorum." dedi.
DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLERİN OLDU
 
Survivor'da heyecan doruktaydı. TV 8'de  ekrana gelen Survivor'da dokunulmazlık yarışı nefes kesti. Büyük heyecanı sahne olan dokunulmazlık oyununu kazanan ekip ise ünlüler oldu. Gerin geçen konseyin ardından Survivor'dan elenmek için Gizem Kerimoğlu'nun adı çıktı. Nihal Candan'da ikinci eleme adayı olarak belirlendi. 
 
Nihal ve Gizem Kerimoğlu’nun yanına SMS oylamasında 1. olan yarışmacının seçeceği bir isim 3. aday olacak. 
 
SURVİVOR'DA BÜYÜK ŞOK
 
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül ile aynı tarafta olan Nagihan taraf değiştirdi!
 
Survivor’da üst üste dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Nahihan, Atakan’ın bizim tarafımıza geç Yunus’un adını yazalım teklifini kabul etti. Nagihan, takımımı düşünmeliyim diyerek Tuğba Özay’ın yanından ayrılarak Atakan, Yattara, Ezgi ve Mehmet’e yaklaştı. Eşyalarını toplayarak Atakan’ların yanına giden Nagihan’a Tuğba Özay büyük tepki gösterdi.
 
Atakan, Nagihan hakkındaki planını Yattara, Ezgi ve Mehmet’e de anlattı. Şimdilik Nagihan’a ihtiyaçları olduğunu söyleyen Atakan, vakti geldiğinde ondan da kurtulacaklarını söyledi.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.