1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ACUN'NUN SON BOMBASI
ACUN'NUN SON BOMBASI

ACUN'NUN SON BOMBASI

ACUN'NUN SON BOMBASI

A+A-

Acun Ilıcalı geçen yıl satın aldığı Tv kanal tv8 için iddalı hamlelere devam ediyor.

Acun Ilıcalı, bugün Center Performans Sanatları Merkezi’nde galası yapılacak olan Russell Crowe'un yönetip başrolünü Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la paylaştığı "Son Umut"un yayın haklarını satın aldı.

Vizyon sonrası tv8'de yayınlanacak olan filmin galasında Ilıcalı'nın sunucularından Hanzade Ofluoğlu, Oscarlı aktörle röportaj yapacak. Crowe, filmin Sydney'deki galasına da katılan Yılmaz Erdoğan ve kadın başrol oyuncusu Olga Kurylenko'yla dün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı’na VIP kapısından giriş yapan Russell Crowe ve Olga Kurylenko, daha sonra Raffles Otel Zorlu Center'a geçti. Eşofmanıyla dikkat çeken Crowe, Türkçe olarak “Merhaba” dedi. Ünlü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un Çanakkale Savaşı'nda kaybettiği ve haber alamadığı 3 oğlunun peşine düşen Avustralyalı bir babanın öyküsünü anlatan 'The Water Diviner' (Su Bulucu) filmi, 26 Aralık'ta gösterime girecek.

Bir kısmı Türkiye'de çekilen filmin fragmanı görücüye çıktı.

Crowe'a filmde Olga Kurylenko'nun yanı sıra Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan eşlik ediyor. Güneşin haberine göre general Hasan karakterine hayat veren Yılmaz Erdoğan'ın görüntülerine geniş yer verilen fragmanda Türk bayrağının da gösterilmesi dikkat çekti.

Cem Yılmaz ise filmde Binbaşı Cemal rolüyle kamera karşısına geçti.

Güneş

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.