1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ADA HOSPİTAL'A BASKIN!
ADA HOSPİTAL'A BASKIN!

ADA HOSPİTAL'A BASKIN!

Kürtaj skandalında 6 tutuklama!

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren “Ada Hospital” isimli özel bir sağlık merkezinde, hamileliklerin yasal olmayan bir şekilde sonlandırıldığı tespit edildi. Polis olayla ilgili 6 kişiyi tutukladı.

Polis, Karakum Eski Zeyko Yağ Fabrikasının bulunduğu bölgede bir fetüs ve Çatalköy’de Hz. Ömer Türbesi yakınlarında ağaçlık alan içerisinde toplam 4 adet fetüs kalıntılarının da gömülü olarak bulunduğunu açıkladı.

Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre, Girne’deki özel bir hastanede meydana gelen olay, 2013 ile 2016 yılları arasında yapıldı.

Polis, olayla ilgili F.K. (E-66), M.A.T. (E-40), V.Ö.T. (K-41), A.İ. (K-30) ve olayla bağlantısı olan A.D. (E-34) ile C.Ö.’yü (K-38) tutukladı. 

Bu arada zanlıların bugün mahkemeye çıkarıldığı da öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı açıklaması şöyle:

“2013-2016 yılları arasında, Girne’de faaliyet gösteren Ada Hospital isimli sağlık merkezinde, yasal sınır olan on (10) haftadan büyük fetusların ameliyatla gebeliğin sonlandırıldığı tespit edilmiştir.

Mesele ile ilgili olarak Karakum Eski Zeyko Yağ Fabrikasının bulunduğu bölgede bir fetüs ve Çatalköy’de Hz. Ömer Türbesi yakınlarında ağaçlık alan içerisinde toplam dört adet fetüs kalıntıları gömülü olarak bulunmuştur. Mesele ile ilgili olarak olayda şüpheli görülen F.K.(E-66), M.A.T. (E-40), V.Ö.T.(K-41) ve A.İ. (K-30) ile  hastane müstahdemi olup bahse konu fetüsleri ilgili yerleri gömmek suretiyle suçu örten suçunu işledikleri tespit edilen A.D. (E-34) ve C.Ö. (K-38) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.