1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ADAYA ÇALIŞMAK İÇİN GELMİŞTİ
ADAYA ÇALIŞMAK İÇİN GELMİŞTİ

ADAYA ÇALIŞMAK İÇİN GELMİŞTİ

Adaya çalışmak için gelmişti

A+A-

Ülkemize 6 adet sigara içinde 3 gram 343 miligram uyuşturucu ile giriş yapan zanlı Cem Ali Aslan, suçlu bulunarak, 45 gün hapis cezası aldı

Emine UYSAL

Ercan Havaalanı’ndan 5 Ekim’de ülkemize 6 adet sigara içinde 3 gram 343 miligram uyuşturucu ile giriş yapan 19 yaşındaki Cem Ali Aslan, 45 gün hapis cezasına çarptırıldı.

“Kanunsuz uyuşturucu madde (hintkeneviri) ithali ve tasarrufu” suçlarından itham edilen Cem Ali Aslan, suçlamaları kabul etti.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti Başkanı Ömer Güran, Yargıç Gökan Asafoğulları ve Yargıç Meltem Dündar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Aliye Özçınar hazır bulundu.

Dava kararını okuyan Yargıç Gökan Asafoğulları, sanığı kendi ikrarı, sunulan olgu ve emareler ışığında aleyhine getirilen davalardan suçlu bulup, mahkum ettiklerini açıkladı.

Yargıç Asafoğulları, sanığa Denetimli Serbestlik Yasası’ndan faydalanmak isteyip istemediğini sordu. 7 Ekim’den bugüne Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu olan sanık, yasadan faydalanmak istemedi.

Yargıç Gökan Asafoğulları, “Uyuşturucu suçları maalesef dünyada ve ülkemizde her gün artmakta. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dosya edilen davaların neredeyse yarısı uyuşturucu suçlarından oluşuyor” dedi.

Asafoğulları, adaya çalışmak için gelen 19 yaşında gencin lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinip, sanığa 45 gün hapis cezası verdiklerini açıkladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.