1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ADET EDİNDİ...
ADET EDİNDİ...

ADET EDİNDİ...

Verilecek her ceza az gelecek...”

A+A-

 

Zanlılar Murat Ali Yalçınkaya ve Mustafa Türkkal’ın 13 Kasım saat 23.00 ile 05.00 arasında Lefkoşa’da faaliyet gösteren Tekin Söylemez’e ait hukuk bürosunun arka tarafında bulunan camı kırdıktan sonra içerisine yanıcı madde dökülerek kundaklanması suçundan tutuklanmışlardı.

Verilecek her ceza az gelecek...”

Bu noktadan sonra Murat Ali Yalçınkaya ve Mustafa Türkkal'a verilecek her türlü ceza bana ve aileme az gelecektir. Çünkü bu iki gün içinde yaşanan manevi üzüntünün yerini hiçbir şey telafi edemeyecektir.

Evet sayın basın mensupları ofisim Murat Ali Yalçınkaya tarafından sadece eşinin ofisime gelerek boşanma davasının günlerini öğrendiğinden dolayı  yakılmıştır. Böyle bir saçma sapan nedenden dolayı kundaklanmıştır. İnanılır gibi değil ama şu ana kadar polis arkadaşlarımın ellerinde bulunan tek şahadet bu.

Dün, yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan zanlıların yargılanıncaya değin iki ayı aşmayacak şekilde Merkezi Cezaevi'nde hükümsüz tutuklu kalmalarına emir verdi.

Daha öncede eşinin kapısını yaktı
Yalçınkaya’nın eşi ile 2012 yılında ayrılma aşamasına geldiği, eşinin boşanma avukatının Tekin Söylemez olduğu, çiftin daha sonra barıştığı ancak olay gecesi ise aralarında çıkan kavgada boşanma konusunun yeniden gündeme gelmesi üzerine zanlının Mustafa Türkal ile bu suçu işlediği öne sürüldü. Öte yandan zanlı Yalçınkaya’nın 2012 yılında boşanma davası sürecinde eşinin yaşadığı evi kundakladığı, olayda sadece evin kapısının yandığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.