1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ADRİANA LİMA'YA ACUN SORULUNCA...
ADRİANA LİMA'YA ACUN SORULUNCA...

ADRİANA LİMA'YA ACUN SORULUNCA...

Adriana'ya yeni aşkı sorulunca...

A+A-

Dünyaca ünlü modeller bu defile için Londra'da ilk kez podyuma çıktı. AA ekibi, mankenlerin defileye hazırlık sürecini podyum arkasında fotoğrafladı.

ieaieaiea-001.jpg

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın moda şovu bu yıl ilk kez İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı. Londra'daki sergi ve fuar alanı Earl's Court'ta düzenlenen defile bu yıl Taylor Swift, Ed Sheeran, Ariana Grande ve Hozier gibi sanatçıların şarkıları eşliğinde yapıldı. Victoria's Secret ürünlerini sergileyen 47 modelin podyuma çıktığı defileye 3 binden fazla davetli katıldı.

p03001828.jpg

Defile öncesinde sahne arkasına girilerek, modellerin şova hazırlık sürecini fotoğraflandı. 25 makyöz ve 25 saç stilistinin dünyaca ünlü defile için hazırladığı modelleri görüntünledi.

a02201210.jpg

Sahne arkasında muhabirle konuşan Adriana Lima, "Defile ilk defa Londra'da düzenleneceği için hepimiz çok heyecanlıyız. Bunun için Londra'dan daha iyi başka bir yer düşünemiyorum çünkü modanın başkentindeyiz" dedi. Türkiye hakkında konuşan Brezilyalı model, Türk mutfağını ve kültürünü çok sevdiğini dile getirdi. Lima, "Türkiye çok güzel bir ülke. Gittiğimde herkes çok sıcak karşılamıştı beni. Türkiye ikinci evlerimden birisi diyebileceğim bir yer gerçekten. Tekrar gitmeyi çok isterim" diye konuştu. Lima, Türk basınında kendisiyle ilgili yer alan iddialara ise yanıt vermeyi reddetti.

p03003419.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.