1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AFFET KIZIM
AFFET KIZIM

AFFET KIZIM

Ölümünden bir gün önce doktora götüremediği için üzüntüden kahrolan babası

A+A-

Zamansız vedasıyla tüm sevenlerinin yasa boğulduğu Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) çalışanı 45 yaşındaki Emine Baygın, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Baygın için, önce, personeli olduğu ve uzun yıllar emek verdiği BRT’de bir tören düzenlendi. Meslektaşları Baygın’ın tabutunu omuzlarında taşıyarak, ailenin acısına ortak oldu.

Kızının tabutuna sarılan anne ve babasının, “Yavrum, gitme kızım, affet beni kızım, özür dilerim kızım’ diye feryadı, cenaze katılanarın yüreğini dağladı.

“Üretken biriydi”

BRTK Müdürü Mete Tümerkan, kurumdaki törende yaptığı kısa konuşmada, ‘Emine’yi kaybetmenin acısı içindeyiz. O üretken ve yazmayı seven bir arkadaşımızdı. Bu ani ölümü beklemiyorduk, hayata bağlı bir arkadaşımızdı. Bu durumda konuşmak çok zor, yapacak bir şey kalmadı. Ailesine sabır diliyorum” dedi.

BRT’de düzenlenen törenin ardından Baygın’ın naaşı, İsmail Safa Camisi’ne götürülerek, cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi.

Oğlu İngiltere’ye gitmişti

Baygın’ın oğlu ise, okumak için önceki gün gittiği İngiltere’den, acı haberi duyunca apartopar geri döndü ve annesinin cenazesine katılarak son görevini yerine getirdi.

Cenazeye, Meclis Başkanı Sibel Siber, DP-UG Milletvekili Zorlu Töre, DP-UG Meclis Grup Başkan Vekili Hasan Taçoy ve UBP Milletvekili Ersin Tatar da katıldı.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.